Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΜεγάλη συμμετοχή στο σεμινάριο Digital Marketing του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Μεγάλη συμμετοχή στο σεμινάριο Digital Marketing του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Κατόπιν πρωτοβουλίας του Δ.Σ., αλλά και του προέδρου της κ. Γιώργου Ματσίγκου, ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου διοργάνωσε σε συνεργασία με τη Dingo Marketing Team, δωρεάν σεμινάριο με θέμα το […]

Κατόπιν πρωτοβουλίας του Δ.Σ., αλλά και του προέδρου της κ. Γιώργου Ματσίγκου, ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου διοργάνωσε σε συνεργασία με τη Dingo Marketing Team, δωρεάν σεμινάριο με θέμα το “digital marketing” στον ξενοδοχειακό τομέα. Το σεμινάριο έλαβε χώρα στις 28 Ιανουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο Semiramis. Η εκδήλωση σκοπό είχε να ενημερώσει στους παρευρισκόμενους τις τελευταίες τάσεις στη χρήση των εργαλείων ψηφιακής προβολής, τις πρακτικές των χρηστών καθώς και τα ανερχόμενα κοινωνικά δίκτυα που θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια. Μετά τη λήξη της εκδήλωσης επακολούθησε συζήτηση στα θέματα που παρουσιάστηκαν και παρατέθηκε μπουφέ, προσφορά του ξενοδοχείου Semiramis. Λόγω μεγάλης ζήτησης αποφασίσθηκε να διοργανωθεί άμεσα νέο σεμινάριο στις 18 Φεβρουαρίου, στο Semiramis.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024