Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΜηνιαία ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

Μηνιαία ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την Παρασκευή 24 Αυγούστου τη μηνιαία ολομέλειά του στο ξενοδοχείο “Miramare Resort and Spa”, στον Άγιο Νικόλαο. Στην ολομέλεια μεταξύ άλλων παρεβρέθηκαν ο δήμαρχος […]

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την Παρασκευή 24 Αυγούστου τη μηνιαία ολομέλειά του στο ξενοδοχείο “Miramare Resort and Spa”, στον Άγιο Νικόλαο. Στην ολομέλεια μεταξύ άλλων παρεβρέθηκαν ο δήμαρχος Αγ. Νικολαου κ. Ζερβός που μίλησε για την τουριστική εξέλιξη του τουρισμού της πόλης στο πέρασμα των χρόνων, ο κ. Εμ. Βαρκαράκης, προεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λασιθίου, που αναφέρθηκε σε θέματα και προβλήματα του κλάδου, ο κ. Μιχ. Φαρσάρης, πρόεδρος ΔΑΕΑΝ, που ενημέρωσε για το καταδυτικό πάρκο και τη Μαρίνα Αγ. Νικολαου, η εκπρόσωπος της ΑΣΤΕΚ κα Ιωάννα Σαραντοπούλου, που ενημέρωσε για την τουριστική εκπαίδευση και την προσφορά της σχολής, η κα Νικολέτα Φουκαδάκη της εταιρείας ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΝ, που αναφέρθηκε σε ομιλία της για την ασφάλεια και υγιεινή στα τρόφιμα και ποτα στα ξενοδοχεία, καθως και ο κ. Εμμανουήλ Καραβελάκης, ο οποίος ενημέρωσε για το πρόβλημα της λειψυδρίας και την ανάγκη προετοιμασιας για την άμεση αντιμετώπισή του. Ακολούθησε συζήτηση για θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος και η εκδήλωση έκλεισε με δείπνο συνοδεία πιάνου, προσφορά της οικογένειας Βαρκαράκη, την οποία ο Σύλλογος θερμά ευχαριστεί για τη φιλοξενεια.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024