Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΜηνιαία ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

Μηνιαία ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 18 Νοεμβρίου 2020 τη μηνιαία ολομέλειά του διαδικτυακά, μέσω zoom.Αρχικά, ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης καλωσόρισε και ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για […]

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 18 Νοεμβρίου 2020 τη μηνιαία ολομέλειά του διαδικτυακά, μέσω zoom.
Αρχικά, ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης καλωσόρισε και ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους και και έπειτα μίλησε για τον αιφνίδιο θάνατο του συναδέλφου Ιωάννη Κατσουλη, λέγοντας πως ο κλάδος έγινε φτωχότερος με αυτήν την απώλεια και τηρήθηκε 1΄σιγή στη μνήμη του. Ο σύλλογος κατέθεσε αντί στεφάνου το ποσόν των 200 ευρώ στο “Χαμόγελο του παιδιού”, όπως ήταν η επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος Στην ολομέλεια ο κ. Imed Ben Hassine, παρουσίασε την εταιρεία Acropolis Animation and Events. Στη συνέχεια ο τουριστικός πράκτορας κ. Κ. Μαρκάκης (Cretan Holidays) ενημέρωσε για προβλέψεις κρατήσεων για το 2021. Κατόπιν ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου κ. Πλιάκας μίλησε για την πορεία της φετινής σεζόν και ενημέρωσε σχετικά με τα στατιστικά αεροδρομίων. Έπειτα, ο γενικός γραμματέας κ. Σωμαράς ενημέρωσε τα μέλη για το διαδικτυακό σεμινάριο που προγραμματίζεται από κοινού με την Ένωση ξενοδόχων στις 10 Δεκεμβρίου με θέμα “The Hotel Marketing Masterclass Webinar Edition: Ξενοδοχειακό μάρκετινγκ και χρήση του διαδικτύου για αύξηση των απευθείας κρατήσεων”. Ακολούθησε εκτεταμένη αναφορά εμπειριών εφαρμογής πρωτοκόλλων COVID-19 απο τα μέλη και συζητήθηκε η ενεργοποίηση των ομάδων εργασίας για νέα συμπεράσματα και για τη βελτίωση των μέτρων κατά την ερχόμενη χρονιά. Επίσης έγινε αναφορά για τις φυσικές καταστροφές που δέχθηκε πρόσφατα το νησί και αποφασίστηκε να σταλούν στην Περιφέρεια Κρήτης προτάσεις από τα μέλη για τη βελτίωση υποδομών προς όφελος της κοινωνίας και του τουρισμού του νησιού. Ακολούθησε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024