Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΜηνιαία ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

Μηνιαία ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 14η Ιανουαρίου 2020 τη μηνιαία ολομέλειά του στο ξενοδοχείο Ibis Hotel, στο Ηράκλειο. Ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης καλωσόρισε και ευχαρίστησε τα μέλη και […]

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 14η Ιανουαρίου 2020 τη μηνιαία ολομέλειά του στο ξενοδοχείο Ibis Hotel, στο Ηράκλειο. Ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης καλωσόρισε και ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους και ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά στους παρευρισκόμενους. Ο πυραγός κ. Καρκανάκης, ως εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τα νέα νομικά θέματα πυρασφάλειας και των ενεργειών έκτακτης ανάγκης στα ξενοδοχεία. Έπειτα ο κ. Μηνάς Λιαπάκης παρουσίασε την εταιρεία Revitup.direct. Εν συνεχεία η κα Νάνσυ Δασκάλου παρουσίασε την εταιρεία Scent Plus, υπογραμμίζοντας την επιστήμη του Scent Marketing και τα οφέλη που λαμβάνουν τα ξενοδοχεία από την εφαρμογή του. Ο Marco Franzoso παρουσίασε την εταιρεία CST Production και τόνισε την αξία της ποιοτικής ψυχαγωγίας στους φιλοξενούμενους των ξενοδοχειακών μονάδων. Ακολούθως ανακοινώθηκε στα μέλη η χορευτική αποκριάτικη βραδιά και η ετήσια κοπή της πίτας του συλλόγου στις 21 Φεβρουαρίου στο κέντρο “Κουρήτες”. Έγινε ενημέρωση για τη διεξαγωγή από τον σύλλογο της εσπερίδας  με τίτλο: “Ασφάλεια δεδομένων και υπηρεσίες πιστοποίησης στις τουριστικές επιχειρήσεις” στις 3 Φεβρουαρίου στο επιμελητήριο Ηρακλείου, όπως και των προγραμματισμένων σεμιναρίων προς επιμόρφωση των μελών του. Τέλος, έγινε συζήτηση – ενημέρωση των μελών για θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος και έγινε ανταλλαγή απόψεων για την πορεία της ερχόμενης τουριστικής σεζόν.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024