Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΜινωικές Γραμμές: Συμμετοχή στις εκδηλώσεις ‘Έτος Ερωτόκριτου’

Μινωικές Γραμμές: Συμμετοχή στις εκδηλώσεις ‘Έτος Ερωτόκριτου’

Στα πλαίσια του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που σχεδιάζουν και υλοποιούν κάθε χρόνο, οι Μινωικές Γραμμές συμμετέχουν ενεργά, συνδράμοντας αποτελεσματικά την Περιφέρεια Κρήτης, στην υλοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων, που πραγματοποιούνται […]

Στα πλαίσια του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που σχεδιάζουν και υλοποιούν κάθε χρόνο, οι Μινωικές Γραμμές συμμετέχουν ενεργά, συνδράμοντας αποτελεσματικά την Περιφέρεια Κρήτης, στην υλοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων, που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του αφιερωματικού “Έτος Ερωτόκριτου”, με απώτερο σκοπό την προώθηση και προβολή του πολιτισμού και της κουλτούρας της Κρήτης, ανά τους αιώνες. Επίσης, οι Μινωικές Γραμμές, ως αποκλειστικός χορηγός, συνέβαλαν σημαντικά στην υλοποίηση της μικρού μήκους ταινίας του Συνόλου Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης με τίτλο: “Η Κρήτη του Ερωτόκριτου”, της οποίας η επίσημη προβολή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, στην Τεχνόπολη. Το έργο, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Χατζηπαναγιώτη και μουσική επιμέλεια του κ. Μιχάλη Μαρακομιχελάκη, καλλιτεχνικού διευθυντή, είναι βασισμένο στο εμβληματικό ποιητικό έργο της Κρητικής Λογοτεχνίας “Ερωτόκριτος” του Βιτσέντζου Κορνάρου. Μεταξύ των συντελεστών της ταινίας είναι τα μέλη της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων Τυμπακίου και της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Μαλεβυζίου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024