Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΝέα ακτοπλοΐκά δρομολόγια προς Αστυπάλαια με ευνοϊκές ώρες για τους επισκέπτες

Νέα ακτοπλοΐκά δρομολόγια προς Αστυπάλαια με ευνοϊκές ώρες για τους επισκέπτες

Σημαντική ώθηση στην τουριστική κίνηση προς Αστυπάλαια αναμένεται να δώσουν τα νέα δρομολόγια της Blue Star Ferries που, όπως ανακοινώθηκε από την ακτοπλοϊκή εταιρεία, θα πραγματοποιούνται από Πειραιά με αναχώρηση […]

Σημαντική ώθηση στην τουριστική κίνηση προς Αστυπάλαια αναμένεται να δώσουν τα νέα δρομολόγια της Blue Star Ferries που, όπως ανακοινώθηκε από την ακτοπλοϊκή εταιρεία, θα πραγματοποιούνται από Πειραιά με αναχώρηση στις 6.45 και άφιξη στις 16.25 στο νησί. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα εκτελείται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή και δίνει τη δυνατότητα ημερήσιας  πρόσβασης στον προορισμό. Η αντιδήμαρχος Τουρισμού κα Μαρία Καμπούρη, σε δηλώσεις της εξέφρασε τις ευχαριστίες της στην εταιρεία “που μετά τις συνεχείς μας διαβουλεύσεις και συνεννοήσεις ανταποκρίθηκε στο πάγιο αίτημα μας για την αλλαγή ωρών άφιξης των πλοίων στο νησί, γεγονός που πιστεύουμε ότι θα συμβάλει καθοριστικά στην τουριστική ανάπτυξή του”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024