Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsNEW Hotel: Το brunch που δημιούργησε τάση στην Αθήνα επιστρέφει

NEW Hotel: Το brunch που δημιούργησε τάση στην Αθήνα επιστρέφει

Από το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, το brunch επιστρέφει στα εστιατόρια NEW Taste και Art Lounge του NEW Hotel με ανανεωμένο μενού. Οι γευστικές προτάσεις του brunch στο […]


Από το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, το brunch επιστρέφει στα εστιατόρια NEW Taste και Art Lounge του NEW Hotel με ανανεωμένο μενού. Οι γευστικές προτάσεις του brunch στο NEW έρχονται για να μας θυμίσουν όλα εκείνα που μας οδηγούσαν στην οδό Φιλελλήνων τα Σαββατοκύριακα όπως μια ποικιλία από homemade viennoiseries που μαζί με τα σπιτικά αρτοσκευάσματα αποτελούν διαχρονικά αγαπημένη επιλογή των επισκεπτών του εστιατορίου. Το ανανεωμένο μενού με την υπογραφή του Executive Chef των YES! Hotels, Μπάμπη Κουντούρη, διατηρεί τα all time classics λαχταριστά Eggs Benedict, τα αφράτα Pancakes, το απολαυστικό NEW Taste burger, τα ζεστά donuts με σάλτσα ζεστής σοκολάτας και το Bloody Mary Selection αλλά παράλληλα παρουσιάζει και νέες προσθήκες που θα εντυπωσιάσουν. Το NEW Hotel, με τοποθεσία στην είσοδο της Πλάκας, διακρίνεται για το ιδιαίτερο design του, το οποίο έχουν επιμεληθεί το βραβευμένο δίδυμο Βραζιλιάνων σχεδιαστών, Fernando και Humberto Campana σε συνεργασία με φοιτητές αρχιτεκτονικής από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024