Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟ Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης δώρισε αυτοκίνητο στην τουριστική αστυνομία

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης δώρισε αυτοκίνητο στην τουριστική αστυνομία

Τα κλειδιά του αυτοκινήτου που θα καλύπτει τις ανάγκες της τουριστικής αστυνομίας στην Θεσσαλονίκη παρέδωσε στην Ελληνική Αστυνομία η αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολητικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, […]

Τα κλειδιά του αυτοκινήτου που θα καλύπτει τις ανάγκες της τουριστικής αστυνομίας στην Θεσσαλονίκη παρέδωσε στην Ελληνική Αστυνομία η αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολητικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, κα Βούλα Πατουλίδου. Το αυτοκίνητο- προσφορά του Οργανισμού στην τουριστική αστυνομία παρέλαβε ο Γεν. Επιθεωρητής Β. Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ. – Αντιστράτηγος κ. Κων. Σκούμας , εξαίροντας την απόφαση του Δ.Σ. του Ο.Τ.Θ. να στηρίξει έμπρακτα το έργο της τουριστικής αστυνομίας. Στην παράδοση-παραλαβή του οχήματος παρέστη αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης με επικεφαλής τον Διευθυντή Αστυνομίας -Ταξίαρχο κ. Χρήστο Μπουλούμπαση.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024