Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟι κήποι του Argentikon στους “6” κορυφαίους κήπους της Ευρώπης

Οι κήποι του Argentikon στους “6” κορυφαίους κήπους της Ευρώπης

Άλλη μία διάκριση προστίθεται στη λίστα του Argentikon Luxury Suites, αυτήν τη φορά για τους ξεχωριστούς κήπους του. Η έγκριτη βρετανική εφημερίδα “The Independent” συμπεριέλαβε τους κήπους του Argentikon ανάμεσα […]

Άλλη μία διάκριση προστίθεται στη λίστα του Argentikon Luxury Suites, αυτήν τη φορά για τους ξεχωριστούς κήπους του. Η έγκριτη βρετανική εφημερίδα “The Independent” συμπεριέλαβε τους κήπους του Argentikon ανάμεσα στους 6 κορυφαίους της Ευρώπης, οι οποίοι περιβάλλουν πολυτελή εξοχικά καταλύματα. Με τίτλο “The Big Six: Garden retreats”, το άρθρο κάνει αναφορά στον Λιγουριανού τύπου κήπο και στα 42 διαφορετικά είδη τριαντάφυλλων που υπάρχουν στο κτήμα. Στην ίδια λίστα βρίσκονται άλλα πέντε φημισμένα ξενοδοχεία από τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία  και την Ιρλανδία. “Τέτοιου είδους διακρίσεις, επιβραβεύουν τις προσπάθειες και τη μοναδικότητα των υψηλών υπηρεσιών μας, προβάλλοντας την Χίο και την Ελλάδα παγκοσμίως και μας βοηθούν να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο και αφοσίωση τον σκοπό μας, που είναι η απόλυτη εμπειρία διαμονής στο Argentikon”, σχολιάζει η διοίκηση του ξενοδοχείου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024