Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟι Σχολές Ποδοσφαίρου της Arsenal στα ξενοδοχεία του Ομίλου Ν.Δασκαλαντωνάκη – Grecotel

Οι Σχολές Ποδοσφαίρου της Arsenal στα ξενοδοχεία του Ομίλου Ν.Δασκαλαντωνάκη – Grecotel

Οι κορυφαίες ποδοσφαιρικές σχολές στον κόσμο, οι  Arsenal Soccer Schools, ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον Όμιλο Ν.Δασκαλαντωνάκη – Grecotel, τη μεγαλύτερη αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων στην Ελλάδα και αυτό το […]

Οι κορυφαίες ποδοσφαιρικές σχολές στον κόσμο, οι  Arsenal Soccer Schools, ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον Όμιλο Ν.Δασκαλαντωνάκη – Grecotel, τη μεγαλύτερη αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων στην Ελλάδα και αυτό το καλοκαίρι “θα παίζουν μπάλα” σε επιλεγμένα ξενοδοχεία του ομίλου. Τα καλοκαιρινά προγράμματα εκμάθησης ποδοσφαίρου θα λειτουργήσουν από τις 10 Ιουνίου έως τις 10 Σεπτεμβρίου σε τέσσερα πολυτελή ξενοδοχεία της Grecotel: στο Olympia Riviera Resort Κυλλήνη Πελοπόννησος, στο Cape Sounio Σούνιο, στο Amirandes Ηράκλειο Κρήτης και στο Creta Palace Ρέθυμνο Κρήτης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Προπονητή της Arsenal από την Αγγλία
  • Δύο ώρες προπόνηση την ημέρα, έξι ημέρες την εβδομάδα
  • Ισχύει αποκλειστικά για παιδιά ηλικίας 5 έως 14 ετών
  • Από 1 έως 3 γκρουπ ημερησίως (ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών)
  • Αθλητικά είδη, διαθέσιμα στο εμπορικό κατάστημα στις εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων

Ο διάσημος προπονητής της Arsenal Kieron Lewis, έρχεται από 20-24 Ιουνίου στο Olympia Riviera Resort για να ανακαλύψει δύο νέα ταλέντα. Από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα παρακολουθήσουν το ειδικό πρόγραμμα προπόνησης, οι δύο καλύτεροι παίκτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψουν δωρεάν στο Λονδίνο και να γνωρίσουν τους παίκτες της Arsenal από κοντά.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024