Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟλοκληρώθηκε το 4o Andros Trail Race

Ολοκληρώθηκε το 4o Andros Trail Race

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Andros Trail Race by Fast Ferries, για 4η συνεχόμενη χρονιά στον Όρμο Κορθίου της Άνδρου το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, με συνδιοργανωτές […]

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Andros Trail Race by Fast Ferries, για 4η συνεχόμενη χρονιά στον Όρμο Κορθίου της Άνδρου το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, με συνδιοργανωτές το Δήμο Άνδρου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Ο αγώνας έχει πλέον καθιερωθεί στο ετήσιο καλεντάρι των αθλητών ορεινού τρεξίματος ως μια κορυφαία διοργάνωση σε ένα πανέμορφο κυκλαδονήσι με πλούσιο φυσικό τοπίο, εναλλαγές εικόνων και τερέν και με πλούσιες παροχές και αγάπη από την τοπική κοινωνία. Εκατοντάδες κόσμου από όλες τις περιοχές της Ελλάδας βρέθηκαν στην Άνδρο και στην περιοχή εκκίνησης/τερματισμού στον Όρμο Κορθίου, αθλητές, συνοδοί, οικογένειες και θεατές για να πάρουν μέρος σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού στις Κυκλάδες. Με ρεκόρ συμμετοχών για φέτος, περίπου 300 αθλητές από Ελλάδα και εξωτερικό, συμμετείχαν στις τρεις κύριες διαδρομές των 24, 10 και 5 χλμ., ενώ περίπου 100 παιδιά έτρεξαν το 1 χλμ. Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές και το φετινό αθλητικό διήμερο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Έλληνες και ξένοι αθλητές μίλησαν με τα καλύτερα λόγια, τόσο για την διοργάνωση, όσο και για τα μονοπάτια του νησιού, τα μοναδικά χωριά, τη θετική ενέργεια και φιλοξενία των εθελοντών που θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη τους. Πάνω από 100 εθελοντές, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους εξυπηρετώντας απ’όλα τα πόστα του αγώνα δρομείς, συνοδούς και επισκέπτες.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024