Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsOpening Party @ Grecotel Pallas Athena

Opening Party @ Grecotel Pallas Athena

Στην “καρδιά της” Αθήνας, στην πλατεία Κοτζιά δίπλα στο Δημαρχιακό Μέγαρο πραγματοποιήθηκε το opening party του Grecotel Pallas Athena, του νέου art boutique hotel του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel. […]

Στην “καρδιά της” Αθήνας, στην πλατεία Κοτζιά δίπλα στο Δημαρχιακό Μέγαρο πραγματοποιήθηκε το opening party του Grecotel Pallas Athena, του νέου art boutique hotel του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel. Οι καλεσμένοι ξεναγήθηκαν στους ανακαινισμένους πολυτελείς χώρους και εντυπωσιάστηκαν με τις συλλογές από έργα ιδιαίτερων designers και avant garde καλλιτεχνών που τους διατρέχουν. Τα Αrt Collection Rooms, οι εντυπωσιακές Pallas Suites και οι Loft Suites με θέα τα φώτα της πόλης και το Λυκαβηττό αποτελούν μια μικρή ιδιωτική γκαλερί για τον επισκέπτη που απολαμβάνει ένα ξεχωριστό έργο τέχνης για τα μάτια του μόνο. Η ατμόσφαιρα στο εστιατόριο του 1ου ορόφου με θέα την νεοκλασική πλατεία Κοτζιά, οι ιδιαίτερες γεύσεις και οι ήχοι jazz μουσικής ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους. Υπενθυμίζεται ότι το Pallas Athena πήρε το όνομά του από τη θεά της πόλης, έχει για σύμβολό του μια pop Αθηνά και φέρνει στο πιο ζωντανό κομμάτι της Αθήνας τη “Νέα Πολυτέλεια”: art chic αισθητική με εξαιρετικό service.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024