Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟροπέδιο Λασηθίου: Καταγραφή προβλημάτων και προτάσεις λύσεων από τουριστικούς φορείς

Οροπέδιο Λασηθίου: Καταγραφή προβλημάτων και προτάσεις λύσεων από τουριστικούς φορείς

Tην Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου τρεις συνεργαζόμενοι φορείς τουρισμού, το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης, το Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης και ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων συναντήθηκαν στη […]

Tην Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου τρεις συνεργαζόμενοι φορείς τουρισμού, το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης, το Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης και ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων συναντήθηκαν στη περιοχή του Οροπεδίου Λασηθίο κα τα μέλη τους κατέγραψαν με φωτογραφίες και με βίντεο πολλά από τα σημεία που δημιουργούν προβλήματα ασφάλειας, κακής οργάνωσης και σημεία που θέλουν βελτίωση σε όλη την περιοχή, από τη διακλάδωση του Μοχού και μέσα σε όλο το Οροπέδιο Λασηθίου. Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση με το δήμαρχο κ. Γιώργο Μηλιαρά, στον οποίο και αναφέρθηκαν προφορικά τα προβλήματα, ενώ θα θα ακολουθήσει και γραπτή αναλυτική αναφορά.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024