Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΠαρουσίαση του δικτύου μεταφορών των νησιών του Αιγαίου, στη Σμύρνη

Παρουσίαση του δικτύου μεταφορών των νησιών του Αιγαίου, στη Σμύρνη

Παρουσίαση του συγκοινωνιακού δικτύου των νησιών του Αιγαίου, μεταξύ τους και με την υπόλοιπη Ελλάδα, διοργανώνεται στις 8 Δεκεμβρίου στη Σμύρνη από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το Επιμελητήριο της […]

Παρουσίαση του συγκοινωνιακού δικτύου των νησιών του Αιγαίου, μεταξύ τους και με την υπόλοιπη Ελλάδα, διοργανώνεται στις 8 Δεκεμβρίου στη Σμύρνη από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το Επιμελητήριο της Σμύρνης. Στόχος να ενημερωθεί το κοινό της τουρκικής μεγαλούπολης και της ευρύτερης περιοχής της, για τις δυνατότητες που έχουν οι Τούρκοι επισκέπτες των ελληνικών νησιών της Περιφέρειας, είτε να επισκεφθούν τα άλλα νησιά, είτε να προχωρήσουν το ταξίδι τους στην υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα. Η παρουσίαση θα αφορά τόσο τις ακτοπλοϊκές όσο και τις αεροπορικές συνδέσεις μεταξύ των νησιών, αλλά και των νησιών με την ηπειρωτική Ελλάδα. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν οι εταιρείες Hellenic Seaways, Aegean Airlines, Blue Star Ferries και Δωδεκάνησος Lines. Επίσης θα γίνει παρουσίαση των δυνατοτήτων που δίνουν οι Astra Airlines, Sky Express και όλες οι μικρές ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν τοπικές συνδέσεις.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024