Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΠρονομιακές τιμές σε αεροπορικά εισιτήρια της Ryanair για το Santorini Experience 2016

Προνομιακές τιμές σε αεροπορικά εισιτήρια της Ryanair για το Santorini Experience 2016

Το Santorini Experience συνεχίζει να φέρνει όλο και πιο κοντά σε όλο τον κόσμο, τον μοναδικό σε ομορφιά παγκοσμίως προορισμό της Σαντορίνης, στις 7-9 Οκτωβρίου 2016. Μετά τη συνεργασία με […]

Το Santorini Experience συνεχίζει να φέρνει όλο και πιο κοντά σε όλο τον κόσμο, τον μοναδικό σε ομορφιά παγκοσμίως προορισμό της Σαντορίνης, στις 7-9 Οκτωβρίου 2016. Μετά τη συνεργασία με το κορυφαίο τηλεοπτικό κανάλι FOX Sports της FOX Networks Group, έρχεται, για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά, σε διοργάνωση αθλητικού τουρισμού, η συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία Ryanair. Η εταιρεία θα αναλάβει ως επίσημος αερομεταφορέας του Santorini Experience να μεταφέρει με ασφάλεια και αξιόπιστα τους επισκέπτες της διοργάνωσης. Με αφορμή την ανακοίνωση της συνεργασίας αυτής η Sales and Marketing Manager της Ryanair για την Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο, Chiara Ravara δήλωσε σχετικά: “Η Ryanair, ως μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης, είναι στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξει την διοργάνωση του Santorini Experience, που πραγματοποιείται σε έναν από τους πιο περιζήτητους προορισμούς στον κόσμο. Με τα ποικιλόμορφα τοπία που κόβουν την ανάσα και το ήπιο κλίμα της και τις τέσσερις εποχές του χρόνου, η Σαντορίνη είναι ένας ιδανικός προορισμός για διακοπές γεμάτες δράση και για τους λάτρεις του αθλητισμού. Η Ryanair έχει δεσμευθεί πλήρως για την περαιτέρω αύξηση και ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού και την προώθηση της Ελλάδας ως προορισμού όλο το χρόνο και ανυπομονεί να φέρει ακόμα περισσότερους πελάτες κοντά στην απόλυτη αθλητική εμπειρία του νησιού. Θέλοντας μάλιστα να μοιραστεί με τον κόσμο την χαρά της, από τη συμμετοχή αυτή στη διοργάνωση, προσφέρει μοναδικές τιμές για τα αεροπορικά σας εισιτήρια προς Σαντορίνη, που ξεκινούν από 19.99€. Οι τιμές αυτές θα είναι διαθέσιμες να τις κλείσει κανείς μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 17 Ιουλίου 2016, για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα από 5 έως 12 Οκτωβρίου 2016 και ισχύουν μόνο για τη συμμετοχή σας στο Santorini Experience. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κινηθούν άμεσα για να εκμεταλλευτούν τις πραγματικά απίστευτα χαμηλές τιμές μπαίνοντας στο ryanair.com”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024