Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΠροωθητική ενέργεια για την ανάδειξη του αθλητικού τουρισμού

Προωθητική ενέργεια για την ανάδειξη του αθλητικού τουρισμού

Με στόχο την ανάδειξη του αθλητικού Τουρισμού, η MTC Group, σε συνεργασία με την εταιρεία TheConcierge και τον αθλητικό σύλλογο “ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ”, θα συμμετέχει την προσεχή Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στη […]

Με στόχο την ανάδειξη του αθλητικού Τουρισμού, η MTC Group, σε συνεργασία με την εταιρεία TheConcierge και τον αθλητικό σύλλογο “ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ”, θα συμμετέχει την προσεχή Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη σε εκδήλωση – παρουσίαση, στο πλαίσιο της τελετής απονομής βραβείων για την “Ημέρα του Μαραθωνίου”, παρουσία των θεσμικών φορέων της Θεσσαλονίκης, δημοσιογράφων, αθλητών, λοιπών συντελεστών εμπλεκομένων στον τουριστικό κλάδο, χορηγών και συλλόγων και ιδρυμάτων υποστήριξης των Μαραθωνίων. Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 6 μ.μ. στο Φουαγιέ του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, θα συμμετέχουν εκπρόσωποι Δήμων, οι οποίοι συνεργάζονται με την εταιρεία συμβούλων, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις αθλητικές δραστηριότητες των περιοχών τους. Την επόμενη ημέρα, στις 25 Φεβρουαρίου 2020, έχει προγραμματιστεί στο Allegro, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, εκδήλωση με Β2Β συναντήσεις με το Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Μακεδονίας – Θράκης.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024