Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΠρωτοχρονιάτικες κληρώσεις εν πλω και γιορτινή ατμόσφαιρα από τη NEL Lines

Πρωτοχρονιάτικες κληρώσεις εν πλω και γιορτινή ατμόσφαιρα από τη NEL Lines

Εκπλήξεις, μουσική, δώρα, κεράσματα, κληρώσεις και μια πραγματικά γιορτινή ατμόσφαιρα περιμένει τους επιβάτες που θα ταξιδέψουν με τη NEL Lines τις φετινές γιορτές. Το πλήρωμα θα υποδέχεται με αφρώδη οίνο […]

Εκπλήξεις, μουσική, δώρα, κεράσματα, κληρώσεις και μια πραγματικά γιορτινή ατμόσφαιρα περιμένει τους επιβάτες που θα ταξιδέψουν με τη NEL Lines τις φετινές γιορτές. Το πλήρωμα θα υποδέχεται με αφρώδη οίνο τους επιβάτες τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και ειδικά σχεδιασμένα δώρα θα μοιράζονται σε όλους τους μικρούς μας φίλους, ενώ όσοι ταξιδέψουν σε καμπίνα από 19 Δεκεμβρίου έως 8 Ιανουαρίου θα γευτούν κεράσματα από παραδοσιακά γλυκά. Την 1 Ιανουαρίου πάνω στο πλοίο της εταιρείας, “Aqua Maria” και στις 2 Ιανουαρίου πάνω στα “Θεόφιλος” και “Ταξιάρχης” θα διεξαχθούν κληρώσεις όπου από ένας τυχερός επιβάτης θα κερδίσει τις ακτοπλοϊκές μεταφορές του σε καμπίνα πρώτης θέσης  με τη NEL LINES για έναν ολόκληρο χρόνο. Οι κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν από τους αρχιλογιστές των πλοίων μεταξύ των αποκομμάτων των εισιτηρίων.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024