Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣάρωσε το Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa στα βραβεία της TUI Nordic

Σάρωσε το Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa στα βραβεία της TUI Nordic

Το ξενοδοχείο Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa, που ανήκει στον όμιλο πολυτελών ξενοδοχείων των κ.κ. Κωνσταντινίδη και Χατζηκωνσταντίνου, Atrium Hotels, έλαβε τρία βραβεία από τον Tour Operator TUI […]

Το ξενοδοχείο Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa, που ανήκει στον όμιλο πολυτελών ξενοδοχείων των κ.κ. Κωνσταντινίδη και Χατζηκωνσταντίνου, Atrium Hotels, έλαβε τρία βραβεία από τον Tour Operator TUI Nordic στις πρόσφατες βραβεύσεις που έγιναν για τους συνεργάτες τους στη Ρόδο. Συγκεκριμένα, το Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa έλαβε τρεις διακρίσεις στην κατηγορία των ξενοδοχείων πέντε αστέρων:

  • Gold award in Staff Service, που αφορά στην εξυπηρέτηση των πελατών από το προσωπικό
  • Silver Award in Hotel Cleanliness, που αφορά στην καθαριότητα του ξενοδοχείου
  • Bronze Award in Hotel General Impression, που αφορά στη γενική εικόνα που έχει ο επισκέπτης για το ξενοδοχείο

Η επιλογή των νικητών γίνεται έπειτα από την συλλογή ερωτηματολογίων που αφορούν την ικανοποίηση των επισκεπτών και συγκεντρώνονται από τον Tour Operator. Τα βραβεία απονεμήθηκαν στον γενικό διευθυντή του Ομίλου, κ. Γεώργιο Ματσίγκο, παρουσία του Steffen Hanssen, Senior Product Manager για την Ελλάδα, του Tommy Serban, Head of Product Commercial, του κ. Γιώργου Πολύζου, Senior Purchasing Manager, καθώς και στελεχών της TUI Nordic στη Ρόδο.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024