Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣεμινάριο για τους επαγγελματίες τους τουρισμού απο Αράχοβα, Δίστομο και Αντίκυρα

Σεμινάριο για τους επαγγελματίες τους τουρισμού απο Αράχοβα, Δίστομο και Αντίκυρα

Με σεμινάριο προς τους επαγγελματίες του Τουρισμού ο Δήμος Διστόμου – Αράχοβας- Αντίκυρας μπαίνει στην οργάνωση του τουριστικού μάρκετινγκ και προβολής της περιοχής. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο εξειδικευμένης […]


Με σεμινάριο προς τους επαγγελματίες του Τουρισμού ο Δήμος Διστόμου – Αράχοβας- Αντίκυρας μπαίνει στην οργάνωση του τουριστικού μάρκετινγκ και προβολής της περιοχής. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο εξειδικευμένης εταιρίας Συμβούλων και καθηγητή τουριστικών σπουδών κ. Νότη Μαρτάκη στο αμφιθέατρο του Λαογραφικού Μουσείου Αράχοβας και είχε ως θέμα τις ανθρώπινες σχέσεις, την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις στον τουρισμό, που, όπως τόνισε ο ομιλητής, αποτελούν βασικούς παράγοντες διασφάλισης της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών. Προλόγισε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθάς, ο οποίος αναφέρθηκε στη νέα συνεργασία που, όπως είπε, βάζει τα θεμέλια μιας στοχευμένης πορείας για την αποτελεσματική διείσδυση της περιοχής στις αγορές ενδιαφέροντος. Ακολούθησε συζήτηση με τους επαγγελματίες που επεκτάθηκε σε όλο το φάσμα των απαιτούμενων ενεργειών, ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα σε σύντομο χρόνο.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024