Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣΕΤΕ: Το ελληνικό τραπεζικό σύστημα πρέπει να εξυγιανθεί το ταχύτερο

ΣΕΤΕ: Το ελληνικό τραπεζικό σύστημα πρέπει να εξυγιανθεί το ταχύτερο

Ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Ανδρέας Ανδρεάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Ο ΣΕΤΕ θεωρεί ότι το ελληνικό τραπεζικό σύστημα πρέπει να εξυγιανθεί το ταχύτερο και οι ελληνικές τράπεζες, διατηρώντας τον […]

Ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Ανδρέας Ανδρεάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Ο ΣΕΤΕ θεωρεί ότι το ελληνικό τραπεζικό σύστημα πρέπει να εξυγιανθεί το ταχύτερο και οι ελληνικές τράπεζες, διατηρώντας τον ιδιωτικό τους χαρακτήρα, να δραστηριοποιηθούν προς την κατεύθυνση της ανάκαμψης και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Ας μην ξεχνάμε ότι η ανάγκη της επανακεφαλαιοποίησής τους δεν οφείλεται σε δικά τους λάθη, αλλά στη χρεοκοπία του υπερμεγέθους και αντιπαραγωγικού κράτους της μεταπολίτευσης. Ο τουρισμός είναι σε θέση να συμβάλλει άμεσα στην πολυπόθητη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Απαραίτητη προϋπόθεση οι ελληνικές τράπεζες με τη σειρά τους να στηρίξουν με την παροχή ρευστότητας σε λογικό κόστος τις τουριστικές επιχειρήσεις, οι οποίες στην δύσκολη αυτή μεταβατική περίοδο παραμένουν στη μεγάλη πλειοψηφία τους με θετικές προοπτικές”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024