Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣκιάθος: Προορισμός θαλάσσιου- καταδυτικού τουρισμού

Σκιάθος: Προορισμός θαλάσσιου- καταδυτικού τουρισμού

Η ομάδα του Skiathos Diving Center, που αποτελούταν από τον εκπαιδευτή καταδύσεων κ. Παναγιώτη Διολέττα και τους divemasters Issak Ramirez και Keven Di, εκπροσώπησαν τον Ε.Σ.Ε.Κ. (ελληνικός σύνδεσμος επαγγελματιών κατάδυσης) […]

Η ομάδα του Skiathos Diving Center, που αποτελούταν από τον εκπαιδευτή καταδύσεων κ. Παναγιώτη Διολέττα και τους divemasters Issak Ramirez και Keven Di, εκπροσώπησαν τον Ε.Σ.Ε.Κ. (ελληνικός σύνδεσμος επαγγελματιών κατάδυσης) στη γνωστή διεθνή έκθεση LIDS 2012 (London International Dive Show), που διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο Excel του Λονδίνου. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης το προσωπικό του Skiathos diving Center με ζήλο και καλή διάθεση έδινε πληροφορίες για την κατάδυση στην Ελλάδα, τις ομορφιές του ελληνικού βυθού και ειδικότερα της Σκιάθου. Επίσης, δόθηκε αρκετό διαφημιστικό υλικό για το νησί της Σκιάθου γενικότερα. Οι εντυπώσεις ήταν πολύ θετικές, καθώς οι τουρίστες που επισκέφθηκαν το περίπτερο της Ελλάδας έδωσαν την εντύπωση ότι λατρεύουν τη χώρα μας και ότι η Σκιάθος ήταν μέσα στις κορυφαίες προτιμήσεις τους για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024