Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣυμφωνία Αυτοδιαχείρησης – Vodafone TV

Συμφωνία Αυτοδιαχείρησης – Vodafone TV

Σε συμφωνία για τα πνευματικά δικαιώματα κατέληξαν ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης “Η Αυτοδιαχείρηση” και το Vodafone TV, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων. Η συμφωνία αφορά τα δικαιώματα που αντιστοιχούν […]

Σε συμφωνία για τα πνευματικά δικαιώματα κατέληξαν ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης “Η Αυτοδιαχείρηση” και το Vodafone TV, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων. Η συμφωνία αφορά τα δικαιώματα που αντιστοιχούν στη χρήση του εκπροσωπούμενου ρεπερτορίου του Οργανισμού για το 2020, ενώ επιπλέον προβλέπει τη συμπληρωματική ρύθμιση των οφειλόμενων δικαιωμάτων για παλαιότερα έτη. Η Αυτοδιαχείρηση, ο πρώτος ελληνικός, μη κερδοσκοπικός Οργανισμός συνθετών, στιχουργών και λοιπών δικαιούχων, ολοκληρώνει σταδιακά μία σειρά στρατηγικών συνεργασιών με κορυφαίους παρόχους ελεύθερων και συνδρομητικών υπηρεσιών τηλεόρασης και ραδιοφώνου, έχοντας ήδη υπογράψει συμβάσεις αδειοδότησης με την ΕΡΤ, την COSMOTE TV, τη NOVA TV, καθώς και με όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας, μέλη της Ένωσης Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ), αλλά και με την Ένωση Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής (ΕΙΙΡΑ).

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024