Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣυνάντηση εργασίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το παραθαλάσσιο μέτωπο της Θεσσαλονίκης

Συνάντηση εργασίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το παραθαλάσσιο μέτωπο της Θεσσαλονίκης

Συνάντηση εργασίας με θέμα την εκπόνηση μελέτης Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για το παραθαλάσσιο μέτωπο της Θεσσαλονίκης, διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας θα έχει […]

Συνάντηση εργασίας με θέμα την εκπόνηση μελέτης Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για το παραθαλάσσιο μέτωπο της Θεσσαλονίκης, διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας θα έχει συνάντηση εργασίας με τους δημάρχους και εκπροσώπους των Δήμων Δέλτα, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς και Πυλαίας – Χορτιάτη και με τον πρόεδρο του Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, κ. Πάρη Μπίλλια, όπως και υπηρεσιακά στελέχη, προκειμένου να εξετάσουν πρόταση του ΤΕΕ/ΤΚΜ και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για την εκπόνηση του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για το παραθαλάσσιο μέτωπο. Στη συνάντηση εργασίας θα εξεταστούν όλες οι διαδικασίες που απαιτούνται προκειμένου να εκπονηθεί η μελέτη. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017, στις 12.00’ το μεσημέρι στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Β. Όλγας 198, ισόγειο).

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024