Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣυνεργασία Canaves Oia και Botrini’s: Γαστρονομικό ευχαριστώ στους ήρωες των νοσοκομείων

Συνεργασία Canaves Oia και Botrini’s: Γαστρονομικό ευχαριστώ στους ήρωες των νοσοκομείων

Οι σεφ των ξενοδοχείων Canaves Oia μαζί με τους σεφ τους εστιατορίου Botrini’s, ένωσαν τις γαστρονομικές τους δυνάμεις για να προμηθεύσουν με comfort food τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό […]

Οι σεφ των ξενοδοχείων Canaves Oia μαζί με τους σεφ τους εστιατορίου Botrini’s, ένωσαν τις γαστρονομικές τους δυνάμεις για να προμηθεύσουν με comfort food τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό νοσοκομείου που αποτελεί κέντρο αναφοράς για τον Covid-19. Ανταποκρινόμενοι στο εγχείρημα αλληλεγγύης εστιατορίων της Αθήνας (Cookoovaya, Basegrill και Τραβόλτα), οι σεφ των εστιατορίων του ομίλου Canaves Oia, Τάσος Στεφάτος και Βασίλης Ρούσος, μαζί με τον σεφ του εστιατορίου Botrini’s Νίκο Μπίλη και την βοήθεια μαγείρων από τις ομάδες τους, ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. Τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που επιβάλλει η εποχή αλλά και με την καλύτερη διάθεση μαγείρεψαν παρέα στις εγκαταστάσεις του Botrini’s στο Χαλάνδρι. 130 μερίδες φρεσκομαγειρεμένου φαγητού ελληνικής έμπνευσης παραδόθηκαν το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, ενώ η ενέργεια θα διαρκέσει για 4 εβδομάδες. “Θέλαμε να φροντίσουμε αυτούς μου μας φροντίζουν”, είπε ο Τάσος Στεφάτος για την πρωτοβουλία που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα με μεγάλη χαρά και ευθύνη. H πρωτοβουλία #COOK4HEROES πραγματοποιείται με την πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων που εξασφαλίζει και τη μεταφορά του φαγητού. Σημαντικοί αρωγοί αυτής της ενέργειας, οι πολλές εταιρείες που αφιλοκερδώς προμήθευσαν τους σεφ με πρώτες ύλες αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη ενέργεια: Lia Olive oil, Μύλοι Λούλη, Kotsonis Estate, Φαρμα Μητσόπουλος, Ελένη Σταθοπούλου, Fashion Fruits, ipackaging, Terra Creta olive oil, Governor Olive Oil, Φ-ΟΙΝΟΙ-Ξ κάβα, Avalis Olive oil ενώ κάθε μέρα προστίθενται νέοι χορηγοί.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024