Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣυνεργασία του Fodele Beach and Water Park Holiday Resort με τον σεφ Γιάννη Στανίτσα

Συνεργασία του Fodele Beach and Water Park Holiday Resort με τον σεφ Γιάννη Στανίτσα

Το Fodele Beach and Water Park Holiday Resort ανακοίνωσε πρόσφατα τη συνεργασία του με τον κορυφαίο Έλληνα σεφ, κ. Γιάννη Στανίτσα. Ο πολυβραβευμένος και ιδιαίτερα δημιουργικός κ. Στανίτσας, με καριέρα […]

Το Fodele Beach and Water Park Holiday Resort ανακοίνωσε πρόσφατα τη συνεργασία του με τον κορυφαίο Έλληνα σεφ, κ. Γιάννη Στανίτσα. Ο πολυβραβευμένος και ιδιαίτερα δημιουργικός κ. Στανίτσας, με καριέρα σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και πολυτελή εστιατόρια σε Ελλάδα και εξωτερικό και πιάτα που εντυπωσιάζουν, είναι ο νέος Executive Chef του 5* ξενοδοχείου του Φόδελε και μαζί με την ομάδα που τον πλαισιώνει, αναβαθμίζει αισθητά τον τομέα της εστίασης της μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας. “Είναι μεγάλη η ικανοποίηση που αισθανόμαστε μέσα από τη νέα αυτή συνεργασία. Ο καταξιωμένος Chef Γιάννης Στανίτσας και όλη η ομάδα της κουζίνας του Fodele Beach and Water Park Holiday Resort, δίνουν πραγματικά ένα νέο, μοναδικό γαστρονομικό στίγμα, που σε συνδυασμό με τις εκλεκτές πρώτες ύλες της Κρήτης που χρησιμοποιούμε, μπορούν και κάνουν τη διαφορά και σε αυτόν τον τομέα. Παράλληλα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, συνεχίζουμε να αναζητάμε συνεργάτες με μεράκι, όνειρα και αγάπη για τη δουλειά μας. Προσφέροντάς τους δε, ιδανικές συνθήκες εργασίας, τους δίνουμε τη δυνατότητα να μπορέσουν να αφοσιωθούν απερίσπαστα στο έργο τους και να ξεδιπλώσουν τις ικανότητές τους ικανοποιώντας πρώτα απ’ όλα τον εαυτό τους και κατ’επέκταση, τους επισκέπτες μας”, τονίζει η διοίκηση του Fodele Beach and Water Park Holiday Resort.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024