Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤην ΕΡΓΟΣΕ επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Την ΕΡΓΟΣΕ επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Την ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ, την θυγατρική εταιρεία του ΟΣΕ που διαχειρίζεται τα έργα του επενδυτικού προγράμματος του Οργανισμού επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD), στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την […]

Την ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ, την θυγατρική εταιρεία του ΟΣΕ που διαχειρίζεται τα έργα του επενδυτικού προγράμματος του Οργανισμού επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD), στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την εταιρεία που ξεκίνησε ήδη από το 2013. Η επαναπιστοποίηση πραγματοποιήθηκε με βάση το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001:2015 το οποίο αφορά στο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της ΕΡΓΟΣΕ. Σε συνέχεια των επιθεωρήσεων που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΕΡΓΟΣΕ, πιστοποιήθηκε εκ νέου η συμμόρφωση και η εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας σε σχέση με την αποτελεσματική διαχείριση των έργων που της ανατίθενται. Σημειώνεται ότι η ΕΡΓΟΣΕ συστήθηκε το 1996 και έχει αναλάβει τη διαχείριση των έργων του Επενδυτικού Προγράμματος του Οργανισμού και ιδιαίτερα εκείνων που συγχρηματοδοτούνται από Προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι τομείς δραστηριότητας της Εταιρείας αφορούν όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με τη διαχείριση των σύνθετων συγχρηματοδοτούμενων σιδηροδρομικών έργων. Με βάση τις αρμοδιότητές της, παρέχει επιπλέον υπηρεσίες σχεδιασμού, ανάπτυξης, υποστήριξης, διαχείρισης, μελέτης, επίβλεψης και κατασκευής πάσης φύσεως έργων σε τρίτους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και διενέργειας απαλλοτριώσεων υπέρ του Δημοσίου ή άλλων φορέων του Δημοσίου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024