Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤα Aria Hotels εντάσσουν στο χαρτοφυλάκιό τους το Katergo Luxury Villas
Ξενοδοχεία

Τα Aria Hotels εντάσσουν στο χαρτοφυλάκιό τους το Katergo Luxury Villas

Το Katergo Luxury Villas είναι ένα παραθαλάσσιο συγκρότημα που αποτελείται από τρεις ανεξάρτητες πετρόκτιστες κατοικίες, μόλις 800 μέτρα από την διάσημη παραλία της Καλογριάς.

Η αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών Aria Hotels που ειδικεύεται στην αυθεντική ελληνική φιλοξενία, προσθέτει στο δυναμικό χαρτοφυλάκιό της ένα νέο κατάλυμα στην Στούπα Μεσσηνίας. Το Katergo Luxury Villas είναι ένα παραθαλάσσιο συγκρότημα που αποτελείται από τρεις ανεξάρτητες πετρόκτιστες κατοικίες, μόλις 800 μέτρα από τη διάσημη παραλία της Καλογριάς.

Κάθε μία από τις τρείς κομψές και ανεξάρτητες κατοικίες, διαθέτει ιδιωτική πισίνα και βεράντα με κήπο, ενώ είναι εξοπλισμένες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και πολυτελείς παροχές, που εξασφαλίζουν όσα απαιτούνται για μία χαλαρωτική και ευχάριστη διαμονή για μικρές παρέες, αλλά και για οικογένειες.

Χτισμένο επάνω στον ποδηλατόδρομο που συνδέει τη Στούπα με τον Άγιο Νικόλαο, το νέο συγκρότημα επιτρέπει στους επισκέπτες να απολαύσουν το υπέροχο ηλιοβασίλεμα αλλά και τη μοναδική θέα στη θάλασσα. Αξίζει να εξερευνήσετε αυτή την παραθαλάσσια διαδρομή με ποδήλατο ή με τα πόδια απολαμβάνοντας τη θέα στον ωκεανό και τη γαλήνη και την ηρεμία του τοπίου.

Το παραθαλάσσιο αυτό χωριό απέχει μόλις 45 χλμ. ανατολικά από την πόλη της Καλαμάτας και 55 χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Το χωριό διαθέτει δύο παραλίες με πεντακάθαρα νερά και παχιά άμμο την Στούπα και την Καλογριά. Η παραλία της Καλογριάς είναι οργανωμένη και ενδείκνυται για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ αλλά και της νυχτερινής διασκέδασης, μιας και περιτριγυρίζεται από καφετέριες και μπαρ. Σ’αυτήν την παραλία έζησαν για δύο χρόνια (1917–1918) ο Νίκος Καζαντζάκης και ο Αλέξης Ζορμπάς και εκεί ήταν μάλιστα που εμπνεύστηκε ο Κρητικός συγγραφέας το διάσημο ανά την υφήλιο ομώνυμο έργο του.

Τα Aria Hotels ακολουθούν αυστηρά όλους τους απαραίτητους κανονισμούς ασφαλείας και υγιεινής, καθ’υπόδειξη των αρμόδιων αρχών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024