Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο 1ο Περιβαλλοντικό Συνέδριο Θεσσαλίας στο Skiathos Palace

Το 1ο Περιβαλλοντικό Συνέδριο Θεσσαλίας στο Skiathos Palace

Το 1ο Περιβαλλοντικό Συνέδριο Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθεί στη Σκιάθο, από 8 έως 10 Σεπτεμβρίου στους συνεδριακούς χώρους του μεγαλύτερου ξενοδοχειακού συγκρoτήματος της Θεσσαλίας Skiathos Palace, στην περιοχή των Κουκουναριών της […]

Το 1ο Περιβαλλοντικό Συνέδριο Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθεί στη Σκιάθο, από 8 έως 10 Σεπτεμβρίου στους συνεδριακούς χώρους του μεγαλύτερου ξενοδοχειακού συγκρoτήματος της Θεσσαλίας Skiathos Palace, στην περιοχή των Κουκουναριών της Σκιάθου. Το συνέδριο διοργανώνεται από το τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης και το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το ΤΕΕ (τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας και τμήμα Μαγνησίας). Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Σκιάθου. Διακεκριμένοι επιστήμονες θα δώσουν διαλέξεις οι οποίες καλύπτουν τη θεματολογία του συνεδρίου με έμφαση στα θέματα που απασχολούν την περιοχή της Θεσσαλίας, όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση στις πόλεις του Βόλου και της Λάρισας, οι πιέσεις που δέχεται η λίμνη Κάρλα, η ποιότητα του πόσιμου νερού των πόλεων της Θεσσαλίας κ.ά. Πάνω από 150 εργασίες θα παρουσιαστούν στο συνέδριο.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024