Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Divani Apollon Palace & Thalasso γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας

Το Divani Apollon Palace & Thalasso γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας

Το Divani Apollon Palace & Thalasso γιορτάζει για 4η συνεχή χρονιά την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας το Σάββατο 9 Ιουνίου. Με τη φράση “Μία ημέρα μπορεί να αλλάξει όλη σου τη […]

Το Divani Apollon Palace & Thalasso γιορτάζει για 4η συνεχή χρονιά την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας το Σάββατο 9 Ιουνίου. Με τη φράση “Μία ημέρα μπορεί να αλλάξει όλη σου τη ζωή” και μοναδικό στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας, η ξεχωριστή αυτή Παγκόσμια γιορτή είναι αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση του κόσμου και στη δημιουργία κινήτρων. Στο Divani Apollon Palace & Thalasso η ολιστική προσέγγιση για ένα βελτιωμένο τρόπο ζωής αποτελεί μέρος της βαθύτερης φιλοσοφίας των υπηρεσιών που προσφέρει όπως είναι τα προγράμματα #DivineYou για την ανάδειξη του καλύτερου εαυτού μας. Καθ’όλη τη διάρκεια της Παγκόσμιας Ημέρας Ευεξίας οι επισκέπτες του Divani Apollon Palace & Thalasso θα απολαμβάνουν συνδυασμούς από smoothies για ενέργεια και αποτοξίνωση, με φρούτα, λαχανικά και κατάλληλα αντιοξειδωτικά καθώς και υγιεινά σνακς, που θα χαρίσουν βαθιά αναζωογόνηση. Σε μια ημέρα αφιερωμένη στην υγεία και την ευεξία δε θα μπορούσε να μην πρωταγωνιστεί και το κομμάτι του fitness με ειδικά προγράμματα Thalasso Kinetics και Hatha Yoga στις 9 Ιουνίου. 
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024