Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο εστιατόριο Avenue bistro & Bar συμμετέχει στην προσπάθεια προώθησης της γαλλικής κουζίνας

Το εστιατόριο Avenue bistro & Bar συμμετέχει στην προσπάθεια προώθησης της γαλλικής κουζίνας

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου Metropolitan, Avenue bistro & Bar συμμετέχει για 2η χρονιά στη διεθνή πρωτοβουλία Goȗt-de-Good-France του Γαλλικού Υπουργείου Εξωτερικών και του παγκοσμίως φήμης chef Alain Ducasse για την […]

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου Metropolitan, Avenue bistro & Bar συμμετέχει για 2η χρονιά στη διεθνή πρωτοβουλία Goȗt-de-Good-France του Γαλλικού Υπουργείου Εξωτερικών και του παγκοσμίως φήμης chef Alain Ducasse για την προώθηση της πλούσιας παράδοσης της γαλλικής κουζίνας. Σε αυτήν την πρωτοβουλία συμμετέχουν πάνω από 1.500 εστιατόρια σ’ όλο το κόσμο με το κάθε εστιατόριο να προτείνει το δικό του μενού που έχει σαν βάση ένα συνδυασμό Γαλλικής κουζίνας και τοπικών προϊόντων της κάθε περιοχής. Στην Ελλάδα συμμετέχουν είκοσι εστιατόρια εκ των οποίων τα δέκα στην Αθήνα. Σήμερα, 21 Μαρτίου 2016, όλα τα εστιατόρια που συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή θα προσφέρουν στην πελατεία τους αποκλειστικά το προτεινόμενο μενού τους. Αυτήν την ιδιαίτερη βραδιά ο chef του Avenue Bistro & Bar, Ηλίας Καριώτογλου, έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό μενού έξη πιάτων. Το μενού περιλαμβάνει σαμπάνια Michel Roux με σουδάκια από τυρί “gruyère”, κονσομέ βοδινού “à la royale”, πατέ από κυνήγι “en croute” με φουα γκρα, δύο κυρίως πιάτα, αστακός, σαλικόρνια, “cassoulet” από κους κους με καβούρι, “beurre Blanc” εσπεριδοειδών και αχινού και μοσχαρίσιο φιλέτο “Orloff” με γεμιστά λαχανικά και για επιδόρπιο μους σοκολάτας γάλακτος “Valhrona”, φρούτα του πάθους, σομπλέ βανίλιας και μαρέγκα φιστίκι.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024