Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο σύστημα SkyLine Cook & Chill λαμβάνει το βραβείο Best of Market για την ενεργειακή απόδοση

Το σύστημα SkyLine Cook & Chill λαμβάνει το βραβείο Best of Market για την ενεργειακή απόδοση

Έχοντας λάβει το διάσημο βραβείο Good Design, οι νέοι φούρνοι SkyLine Combi και ταχυ-ταχυκατα/ψύκτες SkyLine Chill της Electrolux Professional αναγνωρίζονται και με το βραβείο Best of Market για ενεργειακή απόδοση […]

Έχοντας λάβει το διάσημο βραβείο Good Design, οι νέοι φούρνοι SkyLine Combi και ταχυ-ταχυκατα/ψύκτες SkyLine Chill της Electrolux Professional αναγνωρίζονται και με το βραβείο Best of Market για ενεργειακή απόδοση – σε συνδυασμό με την εργονομική πιστοποίηση 4 αστέρων ErgoCert. Οι φούρνοι SkyLine και ταχυ-ταχυκατα/ψύκτες SkyLine Chill, σε συνδυασμό με το σύστημα όλα σε ένα (all-in-one) – SkyLine Cook & Chill και το σύστημα SkyDuo, αποτελούν πλέον μέρος του “Best of Market”. Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας εκτεταμένης έρευνας για τους αναγνώστες, για προϊόντα και κόνσεπτς που προσφέρονται από βιομηχανικές εταιρείες στη Γερμανία. Με βάση την πρακτική εμπειρία, η επιτροπή ψήφισε τον SkyLine ως νικητή στην κατηγορία ενεργειακής απόδοσης. Η επανάσταση και ο συνδυασμός της επιτυχίας αυτής που προσφέρει η νέα γκάμα, είναι αποτέλεσμα της βελτιστοποιημένης διαδικασίας προετοιμασίας φαγητού όλα σε ένα, μαγειρική και ταχυψύξη, χάρη στο μοναδικό σύστημα SkyDuo. Αυτή η έξυπνη τεχνολογία καθιστά την επαγγελματική ζωή στην κουζίνα ακόμα πιο απλή και εύκολη, αποτρέποντας τις δυνατότητες σφάλματος και διασφαλίζοντας μια συγκεκριμένη και απρόσκοπτη εμπειρία Cook & Chill.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024