Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο ξενοδοχείο The Athens Gate συμπεριλαμβάνεται πλέον στο Hall of Fame του TripAdvisor

Το ξενοδοχείο The Athens Gate συμπεριλαμβάνεται πλέον στο Hall of Fame του TripAdvisor

“Για όλους εμάς στο Athens Gate Hotel η απονομή του Certificate of Excellence του TripAdvisor επί πέντε συναπτά έτη και η συμμετοχή μας στο Tripadvisor Hall of Fame, αποτελεί επιβράβευση […]

“Για όλους εμάς στο Athens Gate Hotel η απονομή του Certificate of Excellence του TripAdvisor επί πέντε συναπτά έτη και η συμμετοχή μας στο Tripadvisor Hall of Fame, αποτελεί επιβράβευση της συνέπειας των προσπαθειών όλης της ομάδας μας. Ο σεβασμός στους επισκέπτες μας και η αξία που δίνουμε στην έννοια της Ελληνικής φιλοξενίας είναι οι βασικοί πυλώνες επιτυχίας μας. Ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες που επέλεξαν το ξενοδοχείο μας και συνεχίζουν να αξιολογούν θετικά τις υπηρεσίες και το προσωπικό μας”, δήλωσε η διεύθυνση του The Athens Gate, το οποίο συμπεριελήφθη στο Hall of Fame του TripAdvisor. Τo Tripadvisor Certificate of Excellence απονέμεται μόνο σε εγκαταστάσεις που επιτυγχάνουν σταθερά εξαιρετικές κριτικές ταξιδιωτών. Για τη συμμετοχή στο Tripadvisor Hall of Fame θα πρέπει σε  μία επιχείρηση να έχει απονεμηθεί το Certificate of Excellence για 5 συνεχόμενα έτη.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024