Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤσάι και σοκολάτα στο ΝJV Athens Plaza

Τσάι και σοκολάτα στο ΝJV Athens Plaza

Το ΝJV Athens Plaza υποδέχεται τον Φεβρουάριο με πρωτότυπες γεύσεις και αρώματα τσαγιού και σοκολάτας. Δώδεκα ποικιλίες τσαγιού και ιδιαίτερες γεύσεις ροφημάτων σοκολάτας, μπορούν τώρα να απολαύσουν οι επισκέπτες του […]

Το ΝJV Athens Plaza υποδέχεται τον Φεβρουάριο με πρωτότυπες γεύσεις και αρώματα τσαγιού και σοκολάτας. Δώδεκα ποικιλίες τσαγιού και ιδιαίτερες γεύσεις ροφημάτων σοκολάτας, μπορούν τώρα να απολαύσουν οι επισκέπτες του Plaza Café, που βρίσκεται στο lobby του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza. Πρωτότυποι συνδυασμοί και μείγματα βοτάνων, όπως το apple ginger με κομμάτια μήλου, ζαχαρωμένα κομμάτια παπάγια, τζίντζερ, κομμάτια από χαρούπι, πέταλα τριαντάφυλλου και φύλλα μούρων, το fruit mélange με ιβίσκο, πέταλα από τριαντάφυλλο, κομμάτια μήλου, σταφύλι, ώριμα μούρα, αμύγδαλα, κανέλα, κομμάτια από ζαχαρωμένο ανανά – μάνγκο και παπάγια, γαρύφαλλο, φλούδες κίτρου, βατόμουρα και μαύρη σταφίδα ή το cream caramel με το φημισμένο Rooitea της Ν. Αφρικής χωρίς καφεΐνη με κρεμώδη γεύση καραμέλας, είναι μόνο μερικές από τις καινούργιες γεύσεις τσαγιών που μπορεί κανείς να δοκιμάσει στο Plaza Café. Εκτός από το τσάι, έχει και η σοκολάτα την τιμητική της στο NJV Athens Plaza, με την εταιρεία  Ghirardelli να προτείνει γευστικούς και πρωτότυπους συνδυασμούς όπως τη lemon cream dream και orange cinnamon choco-la.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024