Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΒρετανός υπουργός κατηγορεί τον… καιρό για τις ουρές στο Heathrow

Βρετανός υπουργός κατηγορεί τον… καιρό για τις ουρές στο Heathrow

Το Σώμα Φύλαξης Συνόδων της Βρετανίας βεβαιώνει ότι όλα τα γραφεία μετανάστευσης θα είναι πλήρως στελεχωμένα το καλοκαίρι, δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης, Damian Green στους βουλευτές συμπατριώτες του. Ο Green […]

Το Σώμα Φύλαξης Συνόδων της Βρετανίας βεβαιώνει ότι όλα τα γραφεία μετανάστευσης θα είναι πλήρως στελεχωμένα το καλοκαίρι, δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης, Damian Green στους βουλευτές συμπατριώτες του. Ο Green προέβη σε μια επείγουσα δήλωση σχετικά με τις χρονοβόρες ουρές μη Βρετανών πολιτών που είδε πρόσφατα στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου. Είπε ότι οι καθυστερήσεις προκλήθηκαν κυρίως από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, που αναστάτωσαν τις πτήσεις. Ο John Bercow έθεσε επείγουσα ερώτηση στον πρόεδρο Εσωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, Keith Vaz, για το θέμα, ενώ ο δήμαρχος του Λονδίνου Boris Johnson εξέφρασε τη “σοβαρή ανησυχία” του σχετικά με τις καθυστερήσεις αυτές και πως προκαλούν ζημιά στη φήμη της πρωτεύουσας. Γεγονός παραμένει ότι αρκετές φορές την περασμένη εβδομάδα αναφέρθηκαν καθυστερήσεις στις ουρές στο Heathrow, με εκνευρισμένους επιβάτες να περνούν μόνοι τους από τον έλεγχο διαβατηρίων, χωρίς να δείχνουν τα ανάλογα έγγραφα στους υπαλλήλους του αεροδρομίου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024