Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΔιεθνές συνέδριο και έκθεση για τις πωλήσεις και το marketing

Διεθνές συνέδριο και έκθεση για τις πωλήσεις και το marketing

Διεθνές συνέδριο και έκθεση για τις πωλήσεις και το marketing

Πωλήσεις και Marketing: Δύο έννοιες ξεχωριστές, ωστόσο αλληλένδετες. Δύο εταιρικά τμήματα συμπληρωματικά, ωστόσο συχνά αντιπαλόμενα. Στο σημερινό περιβάλλον του αυξανόμενου ανταγωνισμού και της οικονομικής δυσπραγίας, τα στελέχη πωλήσεων και marketing είναι αυτά που επωμίζονται το δύσκολο αλλά κρίσιμο έργο της προσέλκυσης νέων πελατών ή της διατήρησης πελατειακών σχέσεων διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη της εταιρίας τους. Πώς μπορεί το marketing να υποστηρίξει την τόνωση των πωλήσεων και την αύξηση των κερδών μιας επιχείρησης και αντίστοιχα πως μπορούν οι πωλήσεις να τροφοδοτήσουν το marketing με υλικό χρήσιμο για την ανάπτυξη προϊόντων που απαντούν στις εξελισσόμενες απαιτήσεις του πελάτη και την δημιουργία επιτυχημένων στρατηγικών marketing.

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες έννοιες προστίθενται στο λεξιλόγιο των επιχειρήσεων και των συγκεκριμένων τμημάτων: customer relationship management, internet, marketing, interactive marketing, είναι μερικές μόνο από τις σύγχρονες πρακτικές πωλήσεων και marketing που υπόσχονται θεαματικά αποτελέσματα για τις επιχειρήσεις που θα τις υιοθετήσουν. Παράλληλα οι μεταβαλλόμενες συνθήκες στην αγορά δημιουργούν την ανάγκη προσαρμογής παραδοσιακών τεχνικών marketing στα νέα δεδομένα. Η επιτυχής και αποδοτική υιοθέτηση νέων και παραδοσιακών τεχνολογιών και μεθόδων από τις ελληνικές εταιρείες προϋποθέτει επαρκή γνώση των εναλλακτικών λύσεων και κατανόηση του τρόπου λειτουργίας τους.

Όλα τα παραπάνω θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης του sales & marketing forum 2003, μιας πρωτοποριακής διοργάνωσης η οποία συνδυάζοντας το συνέδριο, με την έκθεση επιδιώκει να δώσει πρακτικές λύσεις σε συγκεκριμένα προβλήματα.

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου: 10:00 με 19:00
Σάββατο 22 Νοεμβρίου: 10:00 με 18:00

Πολυχώρος “Αθηναϊς”, Αθήνα

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024