Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηFullybooked – Αυξήστε την πληρότητά σας

Fullybooked – Αυξήστε την πληρότητά σας

H Fullybooked παρέχει στους ξενοδόχους λύσεις για διαδικτυακές πωλήσεις μέσω του WebHotelier Online Booking Engine και GDS & IDS distribution σε συνεργασία με τη Reconline

Με το internet να κερδίζει έδαφος συνέχεια στις πωλήσεις, η σωστή παρουσία ενός ξενοδοχείου είναι πλέον μονόδρομος για τους ξενοδόχους που θέλουν να αξιοποιήσουν πλήρως τις νέες δυνατότητες που δημιουργούνται.

Η Fullybooked παρέχει στον ξενοδόχο

  • Το WebHotelier online booking engine για να γίνονται κρατήσεις μέσα από την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου 
  • eDistribution στα Global Distribution Systems ( Amadeus, Galileo, Sabre, Worldspan ) μέσω της Reconline 

WebHotelier web hotelier logo

Το WebHotelier είναι λογισμικό πρόγραμμα – μηχανή κρατήσεων (software – online booking engine) μέσω του οποίου γίνονται κρατήσεις. Δίνει δηλαδή τη δυνατότητα στον επισκέπτη της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου σας να κάνει μέσα από το internet απ’ ευθείας κράτηση στο ξενοδοχείο σας, χωρίς άλλη μεσολάβηση (τουριστικό γραφείο, email, τηλέφωνο κλπ). Είναι κορυφαίας τεχνολογίας, σχεδιασμένο σε γλώσσα Ajax και παρέχει στον ξενοδόχο όλα τα εργαλεία που χρειάζεται για να διαχειριστεί με απόλυτη ελευθερία διαθεσιμότητα, τιμές, προσφορές και ότι άλλο χρειάζεται για να αυξήσει τις απ’ ευθείας πωλήσεις μέσω διαδικτύου.

Πλεονεκτήματα

  • Δεν χρειάζεται να το αγοράσετε. Λειτουργεί με το μοντέλο Software as a Service (SaaS) που σημαίνει πως είστε συνδρομητής και πληρώνετε μόνο για τις κρατήσεις που λαμβάνετε. Το μόνο εφ’ άπαξ κόστος είναι της παραμετροποίησης του ξενοδοχείου.
  • Δεν απαιτεί δέσμευση. Είστε ελεύθεροι να σταματήσετε τη χρήση του όποτε θέλετε. Είμαστε σίγουροι ότι το προϊόν είναι τόσο καλό που δεν χρειάζεται να σας δεσμεύουμε νομικά.
  • Είναι ο leader στην Ελληνική αγορά με περισσότερα από 1200 ξενοδοχεία να το χρησιμοποιούν σαν την επίσημη μηχανή κρατήσεων στην ιστοσελίδα τους. Είναι σύστημα αξιόπιστο και δοκιμασμένο από μεγάλες αλυσίδες, resorts και city hotels μέχρι μικρούς ξενώνες, βίλες και boutique hotels. Είναι επίσης το official booking engine σε 150+ ξενοδοχεία στο εξωτερικό.
  • Δεν έχετε υποχρέωση να δίνετε διαθεσιμότητα στο σύστημα, το διαχειρίζεστε με απόλυτη ελευθερία. Είναι το δικό σας εργαλείο που θα σας βοηθήσει να έχετε απ’ ευθείας κρατήσεις από το internet με πολύ μικρότερο κόστος απ’ ότι δίνετε σε online τουριστικά γραφεία. 

Reconline         reconline logo

Σας δίνουμε τη δυνατότητα το ξενοδοχείο σας να είναι διαθέσιμο παγκοσμίως και συνδεδεμένο με περισσότερα από 450000 τουριστικά πρακτορεία & Online Travel Agents μέσω GDS (Global Distribution Systems) & IDS (Internet Distribution Systems) με πάροχο τη Reconline.

Γιατί να συνεργαστείτε με τη Fullybooked ;

Γιατί τα ηλεκτρονικά συστήματα κρατήσεων είναι σωστά σχεδιασμένα για να δεχτούν ξενοδοχεία και στη συνέχεια να γίνουν κρατήσεις. Τη διαφορά ανάμεσα σε ένα ξενοδοχείο μέτρια τοποθετημένο στα συστήματα αυτά και σε ένα τέλεια τοποθετημένο την κάνουν οι άνθρωποι.

Μιλάμε τη γλώσσα σας. Στο παρελθόν έχουμε διατελέσει ξενοδόχοι και ξέρουμε εκ πείρας τη δουλειά
Γνωρίζουμε άριστα το WebHotelier. Το έχουμε γνωρίσει αρχικά ως ξενοδόχοι ενώ τα τελευταία 2 χρόνια σε στενή συνεργασία με τη WebHotelier το έχουμε μάθει απ’ έξω κι ανακατωτά!
Εξυπηρετούμε προσωπικά τα ξενοδοχεία με τα οποία συνεργαζόμαστε. Από το set up και την αρχική εκπαίδευση μέχρι την οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή αλλαγή θα την συζητάμε μαζί σας. Δεν θα σας εγκαταλείψουμε μετά την πώληση. Ακούμε τις ανάγκες σας και προτείνουμε λύσεις. .
σχεδιασμένο για αυξημένες πωλήσεις
Φιλικό Προς το χρήστη

Ασφαλές & αξιόπιστο

Εξαιρετικά εργαλεία
Για να αυξήσετε την πληρότητά σας και για περισσότερες πληροφορίες
www.fullybooked.gr
email info@fullybooked.gr
τηλ 693 72 48 777

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024