Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΛύσεις για τη θέρμανση χώρων, νερού πισίνας και ζεστού νερού χρήσης με αντλίες θερμότητας

Λύσεις για τη θέρμανση χώρων, νερού πισίνας και ζεστού νερού χρήσης με αντλίες θερμότητας

Η ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ Α.Ε. είναι μία Εισαγωγική – Εμπορική και Τεχνική Εταιρεία συστημάτων Θέρμανσης, Ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης.

Γιατί ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ ;
Επειδή τα συστήματα μας είναι δοκιμασμένα

Σχέδια σωμάτων

Η θερμογκαζ Α.Ε. είναι μία Εισαγωγική – Εμπορική και Τεχνική Εταιρεία συστημάτων Θέρμανσης, Ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης. Ιδρύθηκε το 1974 και από τότε αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τον Γερμανικό οίκο Vaillant. Σήμερα, πέρα από την Vaillant, αντιπροσωπεύει μια σειρά από ευρωπαϊκά εργοστάσια, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και ο Σουηδικός οίκος NIBE. 

Η Vaillant είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές λεβήτων και ηλιοθερμικών συστημάτων στον κόσμο. Με έδρα και 5 εργοστάσια στην Γερμανία, η Vaillant παράγει ποιοτικά συστήματα θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού τα τελευταία 130 χρόνια. Διαθέτει πλήρη συστήματα με πετρέλαιο, φυσικό αέριο και υγραέριο, ηλιοθερμικά, γεωθερμικά, κ.α.. Οι συσκευές της Vaillant διακρίνονται για την ποιότητα, τον κορυφαίο σχεδιασμό, την εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνουν και την αξιοπιστία τους.

Δείγμα από σώματα

Η NIBE είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές αντλιών θερμότητας παγκοσμίως. Με έδρα και εργοστάσιο στην Σουηδία, η NIBE παράγει αντλίες θερμότητας για θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού. Σε ολόκληρη την Σκανδιναβία, μια περιοχή με μεγάλη παράδοση στις αντλίες θερμότητας, η NIBE κατέχει την πρώτη θέση σε πωλήσεις, γεγονός που μαρτυράει πολλά για την ποιότητα και η αξιοπιστία των προϊόντων της.

ΝΙΒΕ ΣΩΜΑ

Έχοντας διανύσει πάνω από 35 χρόνια λειτουργίας η Θερμογκάζ ΑΕ έχει διαθέσει και εγκαταστήσει χιλιάδες συστήματα θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης. 

Κτήριο με υποδομές

Από το 2005 η Θερμογκάζ ασχολείται συστηματικά με την εξοικονόμηση ενέργειας στην θέρμανση, την ψύξη και την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Έχει μελετήσει και εγκαταστήσει εκατοντάδες οικιακά και επαγγελματικά συστήματα θέρμανσης, ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης με λέβητες συμπυκνώσεως, ηλιοθερμικά και γεωθερμικά συστήματα, καθώς και με αντλίες θερμότητας αέρα νερού. Ειδικά για την θέρμανση χώρων και νερού χρήσης με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας η Θερμογκάζ ΑΕ θεωρείται μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα.

Διαθέτοντας άρτιο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό η Θερμογκάζ μπορεί να μελετήσει και να εφαρμόσει συστήματα θέρμανσης, ψύξης και ζ.ν.χ. για οποιοδήποτε κτήριο. Με την εγγύηση της ποιότητας της Vaillant και της NIBE και την άρτια τεχνική της υποστήριξη, η Θερμογκάζ αναλαμβάνει υπεύθυνα την τεχνική μελέτη, την οικονομοτεχνική μελέτη την εγκατάσταση, την εκκίνηση, καθώς και την πλήρη τεχνική υποστήριξη οποιασδήποτε κτηριακής εφαρμογής θέρμανσης, ψύξης και ζ.ν.χ.

Θα μας βρείτε: 
ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ ΑΕ
Λεωφ. Ανθούσης 12
153 51 Παλλήνη
Τηλ: 210 – 6665552
Fax: 210 – 6665554
www.thermogas.gr
e-mail: info@thermogas.gr

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024