Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηTrinity International Hospitality Studies

Trinity International Hospitality Studies

Trinity International Hospitality Studies

Είναι κοινό μυστικό ότι τα κρατικά πανεπιστήμια συνεχίζουν να παράγουν στρατιές ανέργων με πτυχία που, ανεξάρτητα από την ποιότητά τους, δεν έχουν ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Από την άλλη , ο τουρισμός, έχει αναδειχθεί ως ο πιο δυναμικός και πιο συναρπαστικός τομέας της παγκόσμιας αλλά ιδιαίτερα της ελληνικής οικονομίας και έχει ανάγκη από πανεπιστημιακού επιπέδου στελέχη που δυστυχώς δεν υπάρχουν. Και τούτο διότι δεν προσφέρεται κανένα προπτυχιακό πρόγραμμα τουριστικών και ξενοδοχειακών σπουδών στα κρατικά πανεπιστήμια.

Την απάντηση σ` αυτά τα διλήμματα δίνει το Αγγλόφωνο Εκπαιδευτικό ίδρυμα Διεθνών Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Σπουδών TRINITY που λειτουργεί στο Ξενοδoχειακό και Συνεδριακό Συγκρότημα Terra Maris στη Χερσόνησο της Κρήτης.

Τα ακαδημαϊκά προγράμματα του TRINITY είναι δομημένα σύμφωνα με τα πρότυπα και τις αυστηρότερες προδιαγραφές των καλύτερων Αμερικανικών πανεπιστημίων, προσφέροντας την ιδεώδη εναλλακτική πρόταση, εδώ στην Ελλάδα:

  • Πανεπιστημιακή παιδεία και εκπαίδευση υψηλών προτύπων που, πέρα από τους τομείς εξειδίκευσης, περιλαμβάνει προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων αλλά και μαθήματα Γενικής Παιδείας που διευρύνουν τον πνευματικό ορίζοντα των φοιτητών.
  • Αμειβόμενη πρακτική εξάσκηση σε άμεση σύνδεση με τις ανάγκες της επαγγελματικής κοινότητας και με ακαδημαϊκή αναγνώριση.
  • Εξασφαλισμένη απασχολησιμότητα και ευκαιρίες διεθνούς καριέρας στο τουριστικό και ξενοδοχειακό μάνατζμεντ για τους πτυχιούχους.

Το κόστος σπουδών είναι πολύ προσιτό για τη μέση ελληνική οικογένεια.

Τα δίδακτρα για τους κατοίκους των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και, συνεπώς, της Ελλάδας, είναι € 4.500 ετησίως.

Τα προγράμματα του TRINITY είναι τα εξής:

  • Diploma (15 μήνες)
  • Associate Degree (2 χρόνια)
  • Bachelor Degree (4 χρόνια)

… σε τρεις τομείς εξειδίκευσης:

  • Tourism & Hospitality Management
  • Convention, Event and Exhibition Management και
  • Food, Beverage & Culinary Management

Παράλληλα, σε μεταπτυχιακό επίπεδο, το TRINITY προσφέρει στις εγκαταστάσεις του Master of Science Degree (M.Sc.) in Hospitality Administration που υπογράφεται από το Southern New Hampshire University των Ηνωμένων Πολιτειών με έναρξη το Φθινόπωρο του 2007.

Όσοι φοιτητές που έχουν αποκτήσει το τετραετούς φοιτήσεως πτυχίο Bachelor στο τουριστικό και ξενοδοχειακό μάνατζμεντ, μπορούν να ενταχθούν απ` ευθείας στο μεταπτυχιακό αυτό πρόγραμμα.

Είναι μια χρυσή ευκαιρία για φοιτητές που έχουν αποκτήσει πτυχίο Bachelor σε διαφορετικό γνωστικό πεδίο . Τώρα μπορούν να ενταχθούν στο προπαρασκευαστικό πρόγραμμα «γεφύρωσης» με το πρόγραμμα Master ` s Degree .

Σ` αυτές τις περιπτώσεις, οι υποψήφιοι για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα χρειαστεί να παρακολουθήσουν συγκεκριμένα προπαρασκευαστικά μαθήματα εξειδίκευσης , διάρκειας έως και ενός έτους, που αποτελούν προϋπόθεση για την ένταξή τους στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα. Τα απαραίτητα «προενταξιακά» μαθήματα αρχίζουν το Φθινόπωρο του 2006 .

* Το Trinity προσφέρει επίσης εντατικό πρόγραμμα βελτίωσης της Αγγλικής γλώσσας με στόχο την ενίσχυση της ικανότητας των φοιτητών που υστερούν στη γνώση της Αγγλικής, προκειμένου να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα ακαδημαϊκά προγράμματα χωρίς δυσκολίες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :


Στο TRINITY

  • Η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική
  • Η μάθηση υποστηρίζεται από κατ` οίκον, εργαστηριακές και ερευνητικές εργασίες
  • Καθηγητές και φοιτητές αξιολογούνται σε συνεχή βάση

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το website του TRINITY www.trinity.edu.gr ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 28970 26200, με fax στο: 28970 26203 ή με e mail στο: info@ trinity.edu.gr

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024