Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαH Hard Rock International εγκαινιάζει νέο, ανανεωμένο μενού
Εστίαση

H Hard Rock International εγκαινιάζει νέο, ανανεωμένο μενού

Το νέο μενού λανσάρεται επισήμως την Παρασκευή 14 Ιουνίου, ημέρα των γενεθλίων του Hard Rock.

H Hard Rock International ανακοινώνει την πιο εκτενή ανανέωση μενού στην ιστορία της εταιρείας, με περισσότερα από 20 νέα πιάτα που θα κάνουν το ντεμπούτο τους σε επιλεγμένα εστιατόρια ανά τον κόσμο την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019. Το νέο μενού εστιάζει στα ολοκαίνουρια και βραβευμένα Steak Burgers, με πρωταγωνιστή το 24-Karat Gold Leaf Steak Burger, μέρος των εσόδων του οποίου θα διατίθενται για την ενίσχυση του οργανισμού Action Against Hunger. Τα Steak Burgers όμως δεν είναι τα μόνα πιάτα που θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στο νέο μενού του Hard Rock, το οποίο συμπεριλαμβάνει αλκοολούχα milkshakes ιδανικά για ανέβασμα στο Instagram, mini-burgers και πιατέλες ορεκτικών που ενθαρρύνουν το πειραματισμό και την εξερεύνηση νέων γευστικών εμπειριών, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους φανατικούς του Hard Rock να διαμορφώσουν τη δική τους “playlist” από αγαπημένες γεύσεις. Το παγκόσμιο λανσάρισμα του νέου μενού ταυτίζεται χρονικά με την Ημέρα Γενεθλιών του Hard Rock, ως φόρος τιμής στους θρύλους (ιδρυτές) που πρώτοι “άνοιξαν τις πόρτες” του πρώτου Hard Rock Cafe στην Old Park Lane του Λονδίνου στις 14 Ιουνίου 1971, με αποστολή να σερβίρουν τα καλύτερα burgers και milkshakes σε όλον τον κόσμο.


14K Gold Leaf Burger on Gold Guitar.

Την κορυφή του καταλόγου καταλαμβάνουν τα νέα και βραβευμένα Steak Burgers του Hard Rock Cafe, τα οποία δημιουργούνται με ένα ειδικό μείγμα από φρέσκο, 100 % Πιστοποιημένο Angus Beef μοσχαρίσιο κρέας για να δημιουργήσουν το πιο γευστικό μπιφτέκι burger στην ιστορία.

Οι “πρωταγωνιστές” του ολοκαίνουριου μενού είναι:

  • 24-Karat Gold Leaf Steak Burger – ένα φρέσκο Steak Burger 227gr, με επικάλυψη βρώσιμου φύλλου χρυσού 24 καρατίων, με τυρί cheddar, μαρούλι, ντομάτες και κρεμμύδι. Μέσω του ιδρύματος Hard Rock Heals Foundation, ένα μέρος των εσόδων από το 24-Karat Gold Leaf Steak Burger θα δωρίζονται στον οργανισμό Action Against Hunger για να βοηθήσουν στον παγκόσμιο αγώνα κατά της πείνας.
  • Original Legendary Burger – Αυτό το αγαπημένο burger των fans του Hard Rock έχει ένα φρέσκο Steak Burger 227gr με καπνιστό bacon, τυρί cheddar, τραγανό onion ring, μαρούλι και ντομάτα, ενώ σερβίρεται συνοδευόμενο με την signature steak sauce του Hard Rock.
  • Big Cheeseburger – αυτό το burger περιέχει 3 φέτες τυρί cheddar, λιωμένο πάνω σε ένα φρέσκο μπιφτέκι Steak Burger 227gr και σερβίρεται με μαρούλι, ντομάτα και κόκκινο κρεμμύδι.
  • Double Decker Double Cheeseburger – Ένας φόρος τιμής στο “Down Home Double Burger” από το Hard Rock του 1971 καθώς και τα εμβληματικά διπλά λεωφορεία του Λονδίνου, από όπου αντλεί τη καταγωγή του το ίδιο το Hard Rock, αυτό to burger αποτελείται από  δύο φρέσκα μπιφτέκια Steak Burgers 227gr, με τυρί American, μαγιονέζα, μαρούλι, ντομάτα και κόκκινο κρεμμύδι.
  • BBQ Bacon Cheeseburger – Αυτό το φρέσκο Steak Burger είναι μαριναρισμένο και ψημένο με ένα signature μείγμα μπαχαρικών, με σπιτική barbecue sauce, τραγανό κρεμμύδι, τυρί cheddar, καπνιστό bacon, μαρούλι και ζουμερή ντομάτα.


Legendary Steak Burgers.

“Στόχος μας είναι να φέρνουμε πάντα την υψηλότερη ποιότητα φαγητού, ποτού και διασκέδασης στους καλεσμένους μας κάθε φορά που μας επισκέπτονται. Αυτό το ανανεωμένο μενού αντιπροσωπεύει τα πλέον σημαντικά σημεία στην ιστορία του brand του Hard Rock και αντανακλά το στόχο μας να διασφαλίσουμε ότι τα πάντα, από τη μουσική έως τα μενού μας, παραμένουν ‘φρέσκα’στα Hard Rock ανά τον κόσμο” δήλωσε ο Stephen K. Judge, πρόεδρος Λειτουργίας των Cafe στην Hard Rock International. “Είμαστε ενθουσιασμένοι να παρουσιάσουμε τα βραβευμένα μας Steak Burgers, αλκοολούχα Boozy Milkshakes, τα mini-burgers και ορεκτικά, συμπεριλαμβανομένου και του εντυπωσιακού και επιβλητικού 24-Karat Gold Leaf Steak Burger, στοχεύοντας στο να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία φαγητού και διασκέδασης υψηλού επιπέδου που προσφέρει το Hard Rock”.

Τα signature Steak Burgers έχουν ήδη συγκεντρώσει βραβεία πριν ακόμα λανσαριστούν παγκόσμια, συμπεριλαμβανομένων βραβείων όπως το “Fan Favorite” στο Riverwalk Fort Lauderdale Burger Battle του 2019, “Best Burger” στα βραβεία Porthole Cruise Editor-in-Chief Awards 2019 και “Ultimate Winner/Best in Miami” στο Miami Times Burgerfest του 2018.


Steak Burgers and Shakes Array.

Οι φίλοι του Hard Rock θα μπουν στο πνεύμα του Instagram βγάζοντας φωτογραφία τα νέα, αλκοολούχα Boozy Milkshakes πριν πιούν την πρώτη γουλιά, χάρη στην εντυπωσιακή τους εμφάνιση και τα πολύχρωμα στολίδια τους. Με παραλλαγές πάνω σε κλασικές γεύσεις όπως Strawberry Cheesecake και Cookies & Cream, οι καλεσμένοι μπορούν να απολαύσουν αυτά τα “ακραία” milkshakes, τόσο στην αλκοολούχα όσο και στη μη-αλκοολούχα εκδοχή τους. Καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς το Hard Rock Cafe θα προσφέρει limited-time εκδοχές milkshakes, ανάλογα με τις περιόδους ή τις εορταστικές περιόδους. Για όσους ψάχνουν μια γλυκιά λύση χωρίς αλκοόλ, τα μη αλκοολούχα milkshakes θα είναι διαθέσιμα, με τις ίδιες γεύσεις, ώστε να μπορούν να τα απολαύσουν όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας.
 
Καλεσμένοι που θέλουν να δημιουργήσουν το δικό τους playlist-μενού θα απολαύσουν τα νέα mini-burgers και ορεκτικά του Hard Rock. Από το πεντανόστιμο One Night in Bangkok Spicy Shrimp ως τα Whiskey Bacon Jam Sliders και το Three Cheese and Roma Tomato Flatbread, όλοι στο τραπέζι μπορούν να απολαύσουν τα αγαπημένα τους πιάτα.

Τα Hard Rock Cafe σε όλο τον κόσμο θα γιορτάσουν το λανσάρισμα του νέου μενού στις 14 Ιουνίου 2019, πάντα στο πνεύμα του brand Hard Rock, προσκαλώντας τους φίλους να είναι οι πρώτοι που θα δοκιμάσουν το νέο μενού και να διασκεδάσουν στα συναρπαστικά “Burgers & Beats” launch events. Τα Hard Rock “Burgers & Beats” events θα συμπεριλαμβάνουν live μουσικές performance από δημοφιλείς μπάντες και DJs, με τα εναρκτήρια events να λαμβάνουν χώρα στο Hard Rock Cafe της New York Times Square, στη Hollywood Blvd., το Las Vegas, το Nashville, τη Βοστώνη, το Σικάγο, τη Μαδρίτη και τη Ρώμη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024