Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΚύπρος: Το City of Dreams Mediterranean φιλοδοξεί να γίνει τοπόσημο
Υποδομές

Κύπρος: Το City of Dreams Mediterranean φιλοδοξεί να γίνει τοπόσημο

Το City of Dreams Mediterranean φιλοδοξεί να ανοίξει μια νέα εποχή στον τουρισμό της Κύπρου.

Τα εγκαίνια του City of Dreams Mediterranean, του μεγαλύτερου και πιο διάσημου ολοκληρωμένου θερέτρου στην Ευρώπη, σηματοδοτούν την έναρξη μιας νέας εποχής για τον τουρισμό στην Κύπρο.

Το City of Dreams Mediterranean ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του στη Λεμεσό, προαναγγέλλοντας την αυγή μιας νέας εποχής για τον τουρισμό στην Κύπρο. Επίσης, στο θέρετρο θα ανοίξει και το πρώτο καζίνο στο νησί.

Με επένδυση που ξεπερνά τα 600 εκατομμύρια ευρώ, το αξιόλογο City of Dreams Mediterranean αποτελεί ένα από τα πιο φιλόδοξα αναπτυξιακά έργα της Κύπρου μέχρι σήμερα. Το θέρετρο στοχεύει να τοποθετήσει το νησί ως προορισμό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου για τουρισμό υψηλής ποιότητας, κορυφαία διασκέδαση και κέντρο για διεθνή επιχειρηματικό και συνεδριακό τουρισμό.

Ως το μεγαλύτερο και κορυφαίο ολοκληρωμένο θέρετρο της Ευρώπης, το City of Dreams Mediterranean προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία που ικανοποιεί κάθε προτίμηση. Από πολυτελή καταλύματα με 500 δωμάτια και σουίτες σε ένα ξενοδοχείο δεκατεσσάρων ορόφων έως μια επιλογή από μπουτίκ σχεδιαστών, χαρακτηριστική αρχιτεκτονική, διάσημη τέχνη, αθλητικές εγκαταστάσεις, ένα υπαίθριο αμφιθέατρο, ένα οικογενειακό πάρκο περιπέτειας, εξαιρετικούς χώρους συνεδρίων και εκθέσεων, ένα ευρύχωρο και μοντέρνο εμπειρία παιχνιδιού και εξαιρετικές επιλογές για φαγητό.

Με φιλοδοξίες να γίνει ένα περιφερειακό τοπόσημο, το θέρετρο θα συμβάλει στη βιώσιμη ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας προσελκύοντας πλήθος τουριστών ετησίως, δημιουργώντας εκατοντάδες θέσεις εργασίας και καλλιεργώντας μια αλυσίδα αξίας για την τοπική κοινότητα μέσω συνεργασιών με Κύπριους προμηθευτές και επιχειρήσεις .

Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της, η City of Dreams Mediterranean δίνει προτεραιότητα στη βιωσιμότητα. Είναι η πρώτη ανάπτυξη στην Κύπρο που έλαβε βαθμολογία BREEAM Excellent για τη στρατηγική αειφορίας της κατά τη φάση σχεδιασμού. Επιπλέον, το θέρετρο τιμήθηκε πρόσφατα από τα European Property Awards 2023, λαμβάνοντας αναγνώριση σε τρεις κατηγορίες: Best Hotel Architecture Europe, Best Sustainable Commercial Development Europe και Best New Hotel Construction & Design Cyprus.

Ο κ. Lawrence Ho, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Melco Resorts & Entertainment δήλωσε: «Σήμερα σηματοδοτεί την έναρξη του πιο συναρπαστικού κεφαλαίου. Το City of Dreams Mediterranean δίνει στην Κύπρο μια νέα ιστορία να αφηγηθεί συνδυάζοντας την τοπική κουλτούρα, τη φιλοξενία και την ομορφιά με μια νέα μορφή ψυχαγωγίας και εμπειρίας. Το City of Dreams Mediterranean προσφέρει κορυφαία πολυτέλεια, εμπνευσμένη και εμποτισμένη με τοπική γεύση. Επιτρέπει στην Κύπρο να ξεκλειδώσει νέες αγορές στην περιοχή και όχι μόνο. Έχοντας ένα θέρετρο αυτής της ποιότητας, με όλα τα αξιοθέατα, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων εκθεσιακών εγκαταστάσεων στο νησί, ανοίγει πολλές νέες δυνατότητες».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024