Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΔυναμική ανάπτυξη των Sofitel για την Accor – Η Ελλάδα στα πλάνα της γαλλικής εταιρίας

Δυναμική ανάπτυξη των Sofitel για την Accor – Η Ελλάδα στα πλάνα της γαλλικής εταιρίας

Δεκατρία καινούργια ξενοδοχεία ετοιμάζεται να ανοίξει μέσα στο 2002 η ξενοδοχειακή αλυσίδα Sofitel του Ομίλου Accor. Τα ξενοδοχεία αυτά θα αναπτυχθούν στο Λονδίνο, στη Μασσαλία, στη Λυών, στην Κολωνία, στο […]

Δεκατρία καινούργια ξενοδοχεία ετοιμάζεται να ανοίξει μέσα στο 2002 η ξενοδοχειακή αλυσίδα Sofitel<.> του Ομίλου Accor<.><...>. Τα ξενοδοχεία αυτά θα αναπτυχθούν στο Λονδίνο, στη Μασσαλία, στη Λυών, στην Κολωνία, στο Σικάγο, στην Ουάσιγκτον, στη Μπανγκόκ, στη Σανγκάι, στο Μαρρακές, στη Βουδαπέστη, στο Μόντρεαλ, στο Μπουένος Άιρες και στη Βενετία.

Τα Sofitel είναι η ναυαρχίδα του χαρτοφυλακίου του Ομίλου Accor και αποτελούν τα πολυτελή ξενοδοχεία της αλυσίδας κατέχοντας την τρίτη θέση στα ξενοδοχεία πολυτελείας στον κόσμο. Η Sofitel διαθέτει σημαντική εμπειρία στο χώρο των ξενοδοχείων αεροδρομίου, διαθέτοντας 11 μονάδες στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά και αμερικανικά αεροδρόμια μεταξύ των οποίων και στο αεροδρόμιο ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’ με το Sofitel Athens Airport. Επιπλέον, όμως διαθέτει 104 μονάδες πόλεως και 35 μονάδες σε παραθεριστικά θέρετρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος Accor δίνει έμφαση στη διαφορετικότητα των Sofitel μεταξύ τους που τα κάνει μοναδικά. Παράλληλα όμως, ως κοινά σημεία αναγνώρισης ο Όμιλος έχει επιλέξει εννέα σημεία, όπως η βιβλιοθήκη, η διακόσμηση με λουλούδια, η τέχνη, κ.ά. για να δίνουν την ενιαία ταυτότητα των Sofitel, συνδυάζοντας το παραδοσιακό management με τις σύγχρονες τεχνολογίες.

Στον Όμιλο ανήκουν 3.700 ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών, σε 90 χώρες, συνολικής δυναμικότητας 415.000 κλινών. Εν τω μεταξύ ο Όμιλος Accor που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1988 με 4 μονάδες, στην Αθήνα με Novotel, στην Κρήτη και στη Ρόδο με Sofitel και την Εύβοια με Coralia, στοχεύει στην ανάπτυξη του δικτύου των ξενοδοχείων της με 4 τουλάχιστον ακόμα ξενοδοχεία κυρίως από τις κατηγορίες των Novotel και των Ibis. Ήδη ο Όμιλος συμμετέχει σε σχετικούς διαγωνισμούς, ενώ εξετάζει και περιπτώσεις συνεργασιών με υπάρχουσες μονάδες.

Επίσης, ο Όμιλος Accor διαθέτει πολύ καλή υποδομή σε κέντρα θαλασσοθεραπείας με 6 ξενοδοχεία και μέσα στα σχέδια του είναι η εξέταση των προοπτικών για τη δημιουργία ενός Sofitel θαλασσοθεραπείας στην Ελλάδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
21/06/2024
20/06/2024
19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024