Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΓνωστή αυτοκινητοβιομηχανία παρουσιάζει σε παγκόσμιο επίπεδο το νέο της μοντέλο στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία παρουσιάζει σε παγκόσμιο επίπεδο το νέο της μοντέλο στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Η Ελλάδα, και μάλιστα ο Αστέρας Βουλιαγμένης, επιλέχθηκε για την παγκόσμια παρουσίαση και αποκαλυπτήρια του νέου μοντέλου της BMW σειρά 3. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στην περιοχή της Αττικής Ριβιέρας από […]

Η Ελλάδα, και μάλιστα ο Αστέρας Βουλιαγμένης, επιλέχθηκε για την παγκόσμια παρουσίαση και αποκαλυπτήρια του νέου μοντέλου<...> της BMW σειρά 3.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στην περιοχή της Αττικής Ριβιέρας από τις 21/1/2005 έως 24/2/2005 και αφορά αποκλειστικά και μόνο, το παγκόσμιο δίκτυο εμπόρων της εταιρίας. Συνολικά 4.000 σημαντικοί για τον τουρισμό της χώρας μας επισκέπτες από όλο τον κόσμο, αναμένεται να επισκεφτούν την χώρα μας και θα φιλοξενηθούν στο Astir Palace, το οποίο επιλέχθηκε ως Ξενοδοχείο Φιλοξενίας, με σκοπό να δουν και να οδηγήσουν για πρώτη φορά το νέο μοντέλο Σειρά 3.

Καθημερινά υπολογίζεται ότι περίπου 100-200 ξένοι επισκέπτες θα παραμένουν στον Αστέρα Βουλιαγμένης, οι οποίοι θα ακολουθούν συγκεκριμένο πρόγραμμα οδήγησης του νέου BMW. Για τις ανάγκες του λανσαρίσματος, επελέγη το ξενοδοχείο Ναυσικά γιατί το ανανεωμένο και μοντέρνο ύφος του ξενοδοχείου ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία και concept του νέου BMW 3. Το ξενοδοχείο έχει μετατραπεί σε ένα σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο ενώ στις ανακαινισμένες συνεδριακές αίθουσες των ξενοδοχείων καθημερινά γίνονται διαδοχικά σεμινάρια ενημέρωσης των dealers.

Η πραγματοποίηση του γεγονότος αυτού αναμένεται να αποτελέσει αφετηρία για την είσοδο της χώρας μας στην αγορά των παρουσιάσεων αυτοκινήτων, που έχει τεράστια σημασία για την ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού την χειμερινή περίοδο. Η Αττική Ριβιέρα είναι ένας καινούργιος προορισμός που απευθύνεται σε υψηλού επιπέδου πελατεία και αναμένεται να προσελκύσει πoλλά διεθνή συνέδρια και οργανώσεις παγκόσμιας εμβέλειας.

Οι άριστες εντυπώσεις των διοργανωτών και τα κολακευτικά σχόλια των ξένων επισήμων, επιβεβαιώνουν κάθε φορά, την μοναδική ικανότητα του Astir Palace να ανταποκρίνεται επάξια στις απαιτήσεις διοργάνωσης συναντήσεων υψηλού επαγγελματικού, πολιτικού και κοινωνικού επιπέδου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024