Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Amadeus και η Accor επεκτείνουν συμφωνία παγκόσμιας διανομής
Κάλυψη των αλυσίδων Motel 6 και Studio 6

Η Amadeus και η Accor επεκτείνουν συμφωνία παγκόσμιας διανομής

Η παγκόσμια συμφωνία της Amadeus – Accor διευρύνει το περιεχόμενο οικονομικών ξενοδοχείων και ξενοδοχείων μακρόχρονης διαμονής για τα ταξιδιωτικά γραφεία και τους χρήστες.

Η Amadeus ανακοίνωσε πρόσφατα την επέκταση της συμφωνίας διανομής με την Accor, την κορυφαία αλυσίδα ξενοδοχείων, που θα δώσει την δυνατότητα κράτησης μέσω της Amadeus σε πάνω από 1.100 ξενοδοχεία των Motel 6 και Studio 6, τα πιο οικονομικά ξενοδοχεία της αλυσίδας. Η προσθήκη αυτών των δύο brands ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των ξενοδοχείων που διατίθενται από το σύστημα της Amadeus σε πάνω από 90.000.    

Η συμφωνία δίνει τη δυνατότητα στα Studio 6 και Motel 6 να αυξήσουν το brand visibility, εκμεταλλευόμενοι την ηγετική θέση της Amadeus παγκοσμίως. Η συμφωνία είναι μέρος της στρατηγικής της Accor να φέρει την ανάπτυξη στις πιο οικονομικές αλυσίδες ξενοδοχείων στοχεύοντας στην προσέλκυση ταξιδιωτών εκτός της Βόρειας Αμερικής.  

Η προσθήκη της αλυσίδας Motel 6, η οποία προσφέρει οικονομική διαμονή και της Studio 6, που προσφέρει οικονομικές επιλογές για άνετα πολυήμερα επαγγελματικά ταξίδια ενισχύει περαιτέρω την στρατηγική της διανομής ξενοδοχειακών υπηρεσιών της Amadeus να εμπλουτίζει το portfolio της με τις καλύτερες αλυσίδες ξενοδοχείων για να προσφέρει τις καλύτερες επιλογές στους συνδρομητές της. Η Amadeus ανταποκρίνεται στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των ταξιδιωτικών γραφείων για περισσότερες επιλογές οικονομικών καταλυμάτων, αλλά και καταλυμάτων μακρόχρονης διαμονής.

Αυτό έρχεται σε μια εποχή όπου οι αφίξεις ξένων επισκεπτών στη Βόρεια Αμερική αναμένεται να αυξηθούν κατά περίπου 4% ετησίως για τα επόμενα 10 χρόνια[1]. Το δίκτυο των Motel 6 και Studio 6, το οποίο εκτείνεται σε όλη την Αμερική και τον Καναδά, σε περισσότερες από 1.100 τοποθεσίες και 100.000 δωμάτια, προσφέρει στους επισκέπτες έναν άνετο και οικονομικό τρόπο να ζήσουν το μοναδικό Αμερικάνικο road trip.

Ο κ. Hugo Ehrnreich, επικεφαλής του Τμήματος Διανομής Ξενοδοχείων της Amadeus, δήλωσε: “Στην Amadeus, θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι οι συνεργάτες μας θα τα έχουν όλα. Θέλουμε να ανταποκρινόμαστε στις μεγάλες ανάγκες των πελατών μας για ακόμη πιο διευρυμένη επιλογή ξενοδοχειακού περιεχομένου, είτε πρόκειται για οικονομικά ξενοδοχεία, προπληρωμένες κρατήσεις ή εξειδικευμένες ανεξάρτητες κατοικίες. Όπως επίσης και να δώσουμε στους παρόχους ξενοδοχειακού περιεχομένου αποτελεσματική παγκόσμια πρόσβαση για να ενδυναμώσουν τα ποσοστά πληρότητας. Είμαστε κατ’ επέκταση ικανοποιημένοι που συνεχίζουμε την ήδη άριστη σχέση μας με την Accor με την ενσωμάτωση των Motel 6 και Studio 6 στο σύστημα της Amadeus.”

Ο κ.Ludovic DuPont, αντιπρόεδρος του Τμήματος Διανομής Ταξιδιωτικών Γραφείων της Accor, δήλωσε: “Για εμάς, αυτή η συμφωνία σημαίνει να αποκτήσουμε πρόσβαση στην διεθνή ταξιδιωτική αγορά. Θέλουμε να είμαστε διαθέσιμοι μέσα από το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένα σύστημα GDS για κάθε περιοχή, καθώς προσπαθούμε να προωθούμε τις οικονομικές μας προσφορές σε ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο. Η Amadeus ήταν η προφανής επιλογή για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024