Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΒραβεία Κοινού Conde Nast Traveller στο Aktina Prime Tours
Το Aktina Prime Tours είναι μέλος του Ομίλου Αktina

Βραβεία Κοινού Conde Nast Traveller στο Aktina Prime Tours

Το τουριστικό γραφείο Aktina Prime Tours ψηφίστηκε "κορυφαίο σε βαθμολογία" από τους Έλληνες αναγνώστες του ταξιδιωτικού περιοδικού Condé Nast Traveller.

“Κορυφαίο σε βαθμολογία” επιλέχθηκε από τους αναγνώστες του ταξιδιωτικού περιοδικού Condé Nast Traveller το τουριστικό γραφείο Aktina Prime Tours στην πρόσφατη ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά. Η τελετή της απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο Grand Resort Lagonissi – Veghera club, παρουσία υψηλών στελεχών του τουριστικού κλάδου.

Ο κ. Νικόλας Νάκιος, γενικός διευθυντής του γραφείου Aktina Prime Tours δήλωσε με αφορμή το βραβείο: “Πιστεύουμε ότι αυτή η βράβευση που προέρχεται από το κοινό και τους πελάτες μας, αντικατοπτρίζει την προσπάθειά μας για επαγγελματισμό και παροχή υψηλών προδιαγραφών ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Το Aktina Prime Tours, μέλος του Ομίλου Αktina με πολύχρονη εμπειρία στη τουριστική αγορά, έχοντας ως γνώμονα την ποιότητα και τον σεβασμό προς το πελάτη, προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον απαιτητικό κλάδο του εξερχόμενου τουρισμού”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024