Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΛαμπρό εορταστικό κλίμα στο ξενοδοχείο Metropolitan
Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά στο Metropolitan

Λαμπρό εορταστικό κλίμα στο ξενοδοχείο Metropolitan

Φέτος τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά, γίνονται πιο συναρπαστικά στο γιορτινό και ζεστό περιβάλλον του ξενοδοχείου Metropolitan. – Χριστούγεννα Παραμονή Χριστουγέννων Εστιατόριο Le Trocadero: Εορταστικό μενού με ξεχωριστές γεύσεις και […]

Φέτος τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά, γίνονται πιο συναρπαστικά στο γιορτινό και ζεστό περιβάλλον του<...> ξενοδοχείου Metropolitan.

– Χριστούγεννα
Παραμονή Χριστουγέννων
Εστιατόριο Le Trocadero: Εορταστικό μενού με ξεχωριστές γεύσεις και ιδιαίτερες απολαύσεις σας περιμένουν την
Παραμονή των Χριστουγέννων συντροφιά με πιάνο και τραγούδι.
Regatta bar: Γιορτινή ατμόσφαιρα με ελληνικές και ξένες μελωδίες στο πιάνο.

Χριστούγεννα
Aegean Sea Ballroom: Την ημέρα των Χριστουγέννων χαρείτε το παραδοσιακό brunch με μοναδικές νοστιμιές, σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα πλημμυρισμένη από μελωδικές νότες από πιάνο και τραγούδι.
Regatta bar: Απολαύστε το αγαπημένο σας ποτό συντροφιά με ζωντανή μουσική πιάνου.

– Πρωτοχρονιά
Παραμονή Πρωτοχρονιάς
Εστιατόριο Le Trocadero: Υποδεχθείτε το 2009, σε μια λαμπερή γιορταστική ατμόσφαιρα και απολαύστε gourmet γεύσεις από τα 8 πιάτα του Πρωτοχρονιάτικου μενού, συντροφιά με πιάνο και τραγούδι.
Αίθουσα Corfu: Πλούσιο εορταστικό μενού και τον DJ να ανεβάζει το κέφι με χορευτικούς ρυθμούς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του νέου χρόνου.
Regatta bar: Συνοδεύστε το αγαπημένο σας ποτό με σνακς και μέσα από τις μελωδίες του πιανίστα.

Πρωτοχρονιά
Εστιατόριο Le Trocadero: Η νέα χρονιά αρχίζει με ένα ποτήρι σαμπάνιας και ένα “λαμπερό” μοναδικό πρωινό που ξεκινά στις 04.00.
Aegean Sea Ballroom: Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς στο brunch του ξενοδοχείου σας περιμένουν τα γευστικότερα και πιο εντυπωσιακά εδέσματα με μελωδική συνοδεία από πιάνο και τραγούδι.

Τέλος, όλοι όσοι θα παρευρεθούν στα Ρεβεγιόν θα συμμετέχουν σε κλήρωση για δύο αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή στην Bangkok, προσφορά της αεροπορικής εταιρείας Thai Airways International, και για πενθήμερες διακοπές για δύο άτομα στα Ξενοδοχεία Χανδρή στην Κέρκυρα και τη Χίο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024