Στην ανοικτή κουζίνα του με την παραδοσιακή rôtisserie, ο chef Ηλίας Καριώτογλου περιμένει όλους για να τους ξεναγήσει στις gourmet γεύσεις, αλλά και σε χειροποίητα γλυκά και παγωτά.
Στο Avenue Bistro & Bar του ξενοδοχείου Metropolitan, που ξεκινά τη χειμερινή του λειτουργία σήμερα, Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, ο παγκοσμίου φήμης chef Michel Roux δημιουργεί πιάτα συνδυάζοντας κλασικές γαλλικές γεύσεις, παρασκευασμένες με φρέσκα υλικά της ελληνικής φύσης.
Στην ανοικτή κουζίνα του με την παραδοσιακή rôtisserie, ο chef Ηλίας Καριώτογλου περιμένει όλους για να τους ξεναγήσει στις gourmet γεύσεις, αλλά και σε χειροποίητα γλυκά και παγωτά.
Νέα πιάτα είναι: ριζότο χταποδιού αρωματισμένο με Pernod, φινόκιο και κρέμα καπνιστού χελιού ή κλασική Bouillabaisse με ραβιόλι και μους σολομού για ορεκτικά και από τα κυρίως πιάτα, côte de boeuf με πατάτες fondant και σάλτσα béarnaise ή κοτοπουλάκι (poussin) ψημένο στη rôtisserie, συνοδευόμενo από νιόκι πατάτας, τομάτα κονφί και σάλτσα diable.
Τη γευστική εμπειρία συμπληρώνουν οι επιλεγμένες ετικέτες κρασιών που σερβίρονται και σε ποτήρι.
Το Avenue Bistro & Bar είναι ανοιχτό Τρίτη έως Σάββατο 19:00 – 23:30.
Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.