Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣυμμετοχή της ΕΛΙΤΟΥΡ ως χρυσός χορηγός στη διεθνή έκθεση IMTEC στο Dubai με την υποστήριξη του ΕΟΤ

Συμμετοχή της ΕΛΙΤΟΥΡ ως χρυσός χορηγός στη διεθνή έκθεση IMTEC στο Dubai με την υποστήριξη του ΕΟΤ

Το Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού ΕΛΙΤΟΥΡ θα συμμετέχει για πρώτη φορά ως Χρυσός Xορηγός στο μεγαλύτερο διεθνές συνέδριο και έκθεση ιατρικού τουρισμού IMTEC (International Medical Tourism Exhibition Conference), το οποίο […]

Το Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού ΕΛΙΤΟΥΡ θα συμμετέχει για πρώτη φορά ως Χρυσός Xορηγός στο μεγαλύτερο διεθνές συνέδριο και έκθεση ιατρικού τουρισμού IMTEC (International Medical Tourism Exhibition Conference), το οποίο θα διεξαχθεί στις 7 και 8 Οκτωβρίου 2015, στο Dubai. Στο πλαίσιο της συμμετοχής της ΕΛΙΤΟΥΡ, παρουσία θα έχουν τα μέλη της: Όμιλος ΙΑΣΩ, Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, Όμιλος Euromedica, Eurodentica Specialized Dental Care και Zante Medical Care. Η διεθνής έκθεση και συνέδριο ιατρικού τουρισμού IMTEC που πραγματοποιείται  κάθε χρόνο στο Dubai αποτελεί μία μοναδική πλατφόρμα για την ανάδειξη των συμμετεχόντων στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο του ιατρικού τουρισμού, τη δικτύωση και την επίτευξη συμφωνιών. Φέτος θα συμμετέχουν περισσότεροι από 100 εκθέτες καθιστώντας την μια από τις πλέον σημαντικές εκθέσεις του είδους παγκοσμίως. Ο κ. Γεώργιος Σταματίου, πρόεδρος της ΕΛΙΤΟΥΡ, σημείωσε σχετικά: “Είμαστε υπερήφανοι που για πρώτη φορά η Ελλάδα θα έχει μία εξαιρετικά οργανωμένη και δυναμική παρουσία μέσω της ΕΛΙΤΟΥΡ σε μία έκθεση παγκόσμιου βεληνεκούς. Η χώρα μας διαθέτει όλους τους παράγοντες εκείνους που χρειάζονται για να γνωρίσει ανάπτυξη ο ιατρικός τουρισμός. Υψηλό επιστημονικό επίπεδο, εξαιρετικές ιατρικές πρακτικές, τεχνολογίες αιχμής και άριστες τουριστικές υποδομές. Στόχος της ΕΛΙΤΟΥΡ είναι να αναδείξει τις δυνατότητες της χώρας μας εδραιώνοντας τη θέση της στον παγκόσμιο χάρτη του ιατρικού τουρισμού. Στην προσπάθεια μας αυτή έχουμε και την έμπρακτη υποστήριξη του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού και αυτό δείχνει το δρόμο για το μέλλον. Η συμμετοχή δε και αρκετών μελών της ΕΛΙΤΟΥΡ στην έκθεση καθιστά πιο αποτελεσματική και συνεκτική την προώθηση της χώρας στον τομέα αυτό”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024