Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΜοναδική διάκριση για το ξενοδοχειακό πρόγραμμα `Starwood Preferred Guest`

Μοναδική διάκριση για το ξενοδοχειακό πρόγραμμα `Starwood Preferred Guest`

Ως το Καλύτερο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Πελατών Ασίας και Ειρηνικού για το έτος 2004 στα Βραβεία Customer Relationship Excellence (CRE)βραβεύτηκε το ξενοδοχειακό πρόγραμμα αναγνώρισης και επιβράβευσης πελατών του ομίλου Starwood Hotels […]

Ως το Καλύτερο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Πελατών Ασίας και Ειρηνικού για το έτος 2004 στα Βραβεία Customer Relationship Excellence (CRE)<...>βραβεύτηκε το ξενοδοχειακό πρόγραμμα αναγνώρισης και επιβράβευσης πελατών του ομίλου Starwood Hotels & Resorts, `Starwood Preferred Guest` (SPG).

Να υπενθυμιστεί ότι μέλη του ομίλου Starwood Hotels & Resorts και συγκεκριμένα της αλυσίδας `The Luxury Collection` στην Ελλάδα είναι τα ξενοδοχεία `Μεγάλη Βρετάνια` στην Αθήνα, `Santa Marina` στην Μύκονο, `Vedema Resort` στην Σαντορίνη και `Blue Palace` στην Ελούντα της Κρήτης.

Σκοπός των βραβείων αυτών είναι η προώθηση των ποιοτικών υπηρεσιών και η υπεροχή των πελατειακών σχέσεων στις μεγάλες πόλεις της Ασίας και του Ειρηνικού, καθώς και η διεθνής αναγνώριση εταιριών, επιχειρήσεων, ομάδων και ιδιωτών οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχία τόσο των πελατών τους, όσο και των οργανισμών για τους οποίους εργάζονται. Η επιλογή γίνεται μέσω ορισμένων διαδικασιών, όπως αξιολόγηση από τον ίδιο τον διαγωνιζόμενο, επιτόπιες επισκέψεις και αξιολόγηση από την κριτική επιτροπή βάσει των κριτηρίων της CSQS (Customer Service Quality Standards), ψηφοφορία του κοινού μέσω Internet και τελική αξιολόγηση από εμπειρογνώμονες ειδικούς σε θέματα σχέσεων με τον πελάτη.

“Αυτό το βραβείο μας τιμάει και μας δίνει ιδιαίτερα χαρά, καθώς συμπίπτει με τα έκτα γενέθλια του προγράμματος Starwood Preferred Guest”, δήλωσε ο κ. Oliver Bonke, αντιπρόεδρος Marketing της Starwood για την Ασία και τον Ειρηνικό. “Αποδεικνύεται” πρόσθεσε “ότι το `Starwood Preferred Guest` αποτελεί ένα πρόγραμμα αναγνώρισης και επιβράβευσης παγκοσμίου κύρους, προσφέροντας στα μέλη του προνόμια, που μπορούν πραγματικά να αλλάξουν το τοπίο όσον αφορά στα προγράμματα επιβράβευσης για τους ταξιδιώτες”.

Να τονιστεί ότι το `Starwood Preferred Guest` αποτελεί το πρόγραμμα επιβράβευσης για τους τακτικούς πελάτες των 6 αλυσίδων της Starwood Hotels & Resorts, δηλαδή των St. Regis(r), The Luxury Collection(r), Sheraton(r), Westin(r), Four Points(r) by Sheraton, και W(r) Hotels and Resorts. Αυτές οι 6 αλυσίδες ξενοδοχείων περιλαμβάνουν 750 από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στον κόσμο σε περισσότερες από 80 χώρες.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι το πρόγραμμα `SPG` έγινε πρωτοσέλιδο όταν παρουσιάστηκε στην αγορά το 1999, προβάλλοντας μια καινοτόμο πολιτική κατάργησης των ημερομηνιών black-out και του ελέγχου διαθεσιμότητας, κάτι που σημαίνει ότι τα μέλη μπορούν να εξαργυρώνουν δωρεάν διανυκτερεύσεις οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Παράλληλα, δίνεται και η δυνατότητα στα μέλη του να εξαργυρώσουν τους πόντους τους σε περισσότερα θέρετρα και πολυτελή συγκροτήματα από οποιοδήποτε άλλο ξενοδοχειακό πρόγραμμα, το οποίο δίνει στην Starwood ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024