Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέα συνεργασία στην καρδιά της Χερσονήσου για τη CHC Group
Συνεργασίες

Νέα συνεργασία στην καρδιά της Χερσονήσου για τη CHC Group

Άλλο ένα ξενοδοχείο μπαίνει στη λίστα της CHC Group στο κέντρο της Χερσονήσου.

Με μια ακόμη συνεργασία, με το Casa Orama Boutique Hotel 4* στη Χερσόνησο, η CHC Group εξακολουθεί να αναπτύσσεται και να ενισχύει το επαγγελματικό της portfolio.

Η νέα συνεργασία με το Casa Orama Boutique Hotel 4* και την οικογένεια του κυρίου Μάνου Πεχυνάκη, αφορά τους τομείς Contracting και Sales. Δυο τομείς που χειρίζονται άψογα τα στελέχη της CHC Group ενισχύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε συνεργάτη.
Το Casa Orama Boutique Hotel 4*, στο κέντρο της Χερσονήσου, είναι ένα ξενοδοχείο που συνδυάζει τις σύγχρονες ανέσεις με την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία. Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, με τα ευρύχωρα και άνετα δωμάτια του να είναι εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις που χρειάζεται κάθε επισκέπτης για άνετη διαμονή.

Σε δήλωσή του ο ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της CHC Group Ζαχαρίας Α. Χνάρης, τόνισε: «Συνεχίζοντας την υλοποίηση του πλάνου στρατηγικού σχεδιασμού της CHC Group, ανακοινώνουμε με χαρά μια ακόμη συνεργασία, αυτή τη φορά στην Κρήτη και τη Χερσόνησο, με το Casa Orama Boutique Hotel 4*. Ένα ξενοδοχείο που λόγω της θέσης και της φιλοσοφίας που διακατέχει την λειτουργία του, δημιουργεί συνθήκες για ακόμα πιο εντυπωσιακή αναπτυξιακή πορεία. Συνεχίζουμε δυναμικά, με βήματα σταθερά και σίγουρα και γνώμονα πάντα και μόνο, την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους συνεργάτες μας. Η έμπειρη, καταρτισμένη ομάδα της CHC Group άλλωστε, αποτελεί και την εγγύηση για αποτελεσματικές και αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες, που λειτουργούν προς όφελος των επιχειρηματιών αλλά και της τοπικής μας οικονομίας.».

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023