Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέο όνομα και ανακαινισμένο ‘look’ για το ξενοδοχείο The Margi

Νέο όνομα και ανακαινισμένο ‘look’ για το ξενοδοχείο The Margi

Το ξενοδοχείο Margi House της Βουλιαγμένης πρόσφατα προέβη στην αλλαγή ονόματος αλλά και σε μεγάλες ανακαινίσεις. Το νέο όνομα του ξενοδοχείου είναι ‘The Margi’, και προέρχεται από τα ονόματα των […]

Το ξενοδοχείο Margi House<.> της Βουλιαγμένης πρόσφατα προέβη στην αλλαγή ονόματος αλλά και σε μεγάλες<...> ανακαινίσεις. Το νέο όνομα του ξενοδοχείου είναι 'The Margi', και προέρχεται από τα ονόματα των ιδιοκτητριών του, κ. Μαρία και κ. Τζίνα Σταυρίδη.

Η ανακαίνιση στηρίχθηκε στην Μεσογειακή Αρχιτεκτονική τόσο στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους αλλά και στην αποικιακού στιλ διακόσμηση με μοναδικές αντίκες.

Σχετικά με την διοργάνωση συνεδρίων το ξενοδοχείο διαθέτει έμπειρο προσωπικό και την κατάλληλη τεχνική υποδομή ώστε να μπορεί να οργανώσει από απλές συσκέψεις μέχρι πολυπληθή συνέδρια, μεριμνώντας και για την ελάχιστη λεπτομέρεια, ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να αφοσιωθούν απερίσπαστοι στο αντικείμενο τους.

Τέσσερις αίθουσες ξεχωριστού ύφους χωρητικότητας 10-700 ατόμων μπορούν να συνδυαστούν και να προσαρμοστούν απόλυτα σε οποιαδήποτε ανάγκη και απαίτηση. Κλιματισμός, διακριτικός φωτισμός κατά την διάρκεια των προβολών και ότι πιο σύγχρονο σε οπτικοακουστικό εξοπλισμό. Και βέβαια η ταχύτητα και η ακρίβεια του ανθρώπινου δυναμικού του ξενοδοχείου, που είναι ουσιαστικός παράγοντας για την οργάνωση εκδηλώσεων κορυφαίου επιπέδου. Το ξενοδοχείο The Margi μπορεί να ανταποκριθεί και σε executive οργανωτικές επιθυμίες. Τέσσερις από τις 10 σουίτες του μπορούν με την ανάλογη διαμόρφωση να φιλοξενήσουν συσκέψεις και επαγγελματικές συναντήσεις 20-30 ατόμων η κάθε μια.

Η ετοιμότητα όλων των χώρων και των λειτουργιών του ξενοδοχείου, από το catering μέχρι το περίφημο Cafe Tabac των υψηλών γαστρονομικών επιδόσεων, πλουτίζει τα διαλείμματα των επαγγελματικών συναντήσεων με στιγμές ευδαιμονικής χαλάρωσης έτσι που η συνολική εντύπωση να είναι αυτή του ξανακερδισμένου χρόνου. Η αίσθηση φιλοξενίας των επίσης ανακαινισμένων δωματίων του τα οποία προσφέρουν ηχομόνωση, κλιματισμό, μίνι μπαρ, δορυφορική τηλεόραση κάνουν τον κάθε επισκέπτη να αισθάνεται σαν στο σπίτι του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024